Želite li istražiti, razgledati, osjetiti otok mjesečeve površine kroz avanturu za cijelu obitelj?

Apartmani & Restoran Dupin smješten je na samoj plaži mjesta Vlašići na otoku Pagu. U našem smještajnom objektu nalazi se 10 apartmana. Svaki se apartman sastoji od kuhinje, kupaonice, kreveta, prostrane terase, klime, WI-FI i TV-a.

Zavisno od apartmana, kapacitet svake smještajne jedinice je različiti. Imamo 4 apartmana u kojima se nalazi jedan bračni krevet. U ostalih 6 se nalazi po 4 kreveta, te se mogu po potrebi ubaciti I pomoćni ležajevi. Većina apartmana nalazi se na strani s prekrasnim pogledom na more i samu uvalu Vlašići- tek nekoliko metara udaljenosti. Osim apartmana, u ponudi imamo i  5 soba. One se sastoje od bračnog kreveta, klime, WIFI-a, kupaonice, terase. Dvije sobe imaju prekrasan pogled na more. Za naše goste koje borave u sobama, imamo u ponudi i polupansion koji je odmah u sklopu sa svim smještajnim jedinicama. Bogati doručak i ručak služimo na terasi koja je na samoj plaži te gostima pruža nevjerojatan doživljaj.

Predivna pješčana plaža i miris  mora čiji se pogled proteže duž cijele uvale Vlašići savršeni je početak svakog obiteljskog ljetovanja. Ako k tome dodamo period predsezone gdje su jedini zvukovi pljuskanja valova osim same plaže i svih ostalih popratnih sadržaja očekuju Vas posebni avanturistički aranžmani  za obitelji s djecom i za parove s kojima možete upoznati cijeli srednje Jadran. Za Vas imamo nekoliko aranžmane putem kojih možete vidjeti i osjetiti čari cijelog otoka Paga, od njegovih specijalnih delicija do raznih kulturnih i prirodnih znamenitosti. Uvjereni smo da će Vas obiteljski paket aranžmani oduševiti i na Vama ostaviti poseban doživljaj koji će otok Pag prikazati u najsjajnijem svjetlu.

Odmah pored naših smještajnih jedinica, baš na samoj plaži , nalazi se i restoran Dupin u kojem možete izabrati između usluga polupansiona ili A la carte menu-a. Također Vam nudimo i autohtona paška jela kao što su domaći paški sir, koji se već desetljećima radi po tradicionalnoj obiteljskoj recepturi , domaća paška janjetina koja je prepoznata po tome što je postala prva janjetina u Hrvatskoj koja je dobila oznaku izvornosti, te pršut s mirisom soli i bure  karakterističnoj za paška područja.

Kako smo Vam već i naveli nudimo Vam razne obiteljske avanturističke aranžmane za Vas i vašu obitelj na području otoka i Zadarske županije. Želite li više doznati o gradu Pagu i njegovoj okolici te istražiti to na avanturistički  način?

Vaša avantura započinje na samoj obali otoka Paga, te posebno Vama nudimo nekoliko paket aranžmana koji uključuju: ture brodovima, quadove,  izlete na rijeci Zrmanji, razgledavanje znamenitosti Paga i još mnoge druge pogodnosti.

Avanturistički izleti za cijelu obitelj

Mi imamo rješenje za Vas – izleti kroz cijeli tjedan po otoku Pagu, gradu Zadru i njegovoj okolici, sve što trebate je proučiti program koji smo za Vas pripremili i javiti nam se!

  1. SIGHTSEEING DAY – Zajedno istražimo čari stare povijesne jezgre grada Zadra koja je stara više od 3000 godina. Koračajmo starim povijesnim putevima pokraj sakralnih građevina od kojih su najpoznatije crkva sv. Donata, crkva sv. Stošije. Morske orgulje najavljuju predivan Pozdrav suncu dok posjet zvoniku koji se nalazi u katedrali sv. Stošije Vam pruža zapanjujući pogled na grad i otoke. Nakon povijesnih znamenitosti grada Zadra uputimo se zajedno u pustolovinu otoka Paga. Izlet započnimo posjetom muzeju soli i zajedno saznajmo zanimljive povijesne priče starih Pažana. Odmah nakon muzeja soli slijedi posjet benediktinskom samostanu i upoznavanju bogate kulture grada Paga, no ne smijete ni ostati gladni, zbog toga Vas zadnja ruta vodi prema konobi „Bile“ i kušanju poznatih paških specijaliteta i degustiranju vina. 
  1. QUAD DAY – Uputimo se u pustolovnu avanturu quadovima! Avantura započinje na samoj obali otoka Paga, u mjestu Povljana. Brdska staza Vas vodi quadovima do Stare Povljane i malog pitoresknog mjesta Smokvica. Ni tu ne ostajete gladni! Quadovima Vas vodimo na obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo „Kukovići“ gdje Vas očekuju poznati paški specijaliteti i guštanje u njima. Nakon ručka Vas vodimo do ornitološkog rezervata ptica močvarica „Velo blato“ gdje možete proučiti predivne ljepote prirode. Nakon razgledavanja rezervata završava Vaše putovanje quadovima, ali lijepe uspomene će Vam svakako ostati! 
  1. BOATING DAY – Idemo zajedno u pustolovinu brodom! Izlet započinje na predivnoj rivi u mjestu Vlašići, ispred restorana Dupin te Vas vodi prema Vašoj prvoj destinaciji – Paškom mostu i utvrdi Fortica. Mirno more i predivna vožnja Vam daju da ovjekovječite predivne uspomene posjetom otočića Sikavca koji je pun zanimljiv povijesnih priča od kojih jednu možete doživjeti i sami, a to je arheološko nalazište još iz 6.st. Osim razgledavanja, pruža Vam se mogućnost kupanja i sunčanja daleko od gradske buke, idealno za opuštanje i bijeg od rutine! Nakon razgledavanja, kupanja i uživanja na plažama Sikavca, kreće se na brod, te uz još jedan krug brodom duž obale, slijedi povratak u početnu destinaciju, Vlašiće.
  1. CANOE-RAFTING DAY – Pružamo Vam mogućnost upoznavanja sa slapovima i brzacima na predivnoj rijeci Zrmanji. Tamo Vas još očekuju i nezaboravne pustolovine raftinga ili foto safaria– što odabrati, odluka je na Vama! Rafting na rijeci Zrmanji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima, ukrcavanjem na brod kreće Vaša avantura. Osim upoznavanja predivne prirode koja okružuje rijeku Zrmanju pruža Vam se mogućnost raftinga na brzacima rijeke Zrmanje, da li ste pravi pustolov? Saznati ćete ako pođete sa nama u ovu nezaboravnu pustolovinu! Ali to nije sve, ako odaberete Foto Safari na rijeci Zrmanji, on će Vas odvesti u obilazak dvjesto metarskog kanjona, zatim do posljednjeg slapa na rijeci Zrmanji „Janković Buka“ gdje ćete imati vremena za kupanje i kratki odmor, te po povratku ako Vam se posreći možda ugledate i bjeloglavog supa – zaštićenu pticu grabljivicu iz porodice jastrebova.
  1. SCUBA DAY – Pripremili smo za Vas još jednu idealnu pustolovinu, ali ovoga puta ispod površine mora. Plave morske dubine čekaju samo na Vas i žude za istraživanjem. Za Vas smo osigurali kvalitetnu ronilačku opremu kao i puno uzbudljivih uspomena koje ćete doživjeti ako zaronite zajedno sa nama! Javite nam se i zabilježite svoju avanturu koja Vas očekuje u plavim dubinama mora u Vlašićima!

U mogućnosti smo organizirati izlete prema Vašim željama.

Očekujemo  Vas u Vlašićima!

Kontakt:

M: +385 99 474 2808
M: +385 91 394 0174
E-mail: stipe.dupin@gmail.com

WEB: dupin-vlasici.com

Odgovori