Wellness oaza: Hit destinacija koja jamči užitak za tijelo i dušu

Terme Jezercica,

Stresan način života u kombinaciji s poslovnim  i obiteljskim obvezama iscrpljuje naš organizam kojeg s vremena na vrijeme trebamo nagraditi i pomaziti. Načina je bezbroj, a mi vam savjetujemo jedan kojeg, vjerujemo, nitko ne može odbiti. Ljekovitu vodu u zagrljaju prirode nedaleko od Zagreba- hit destinaciju svih koji znaju kako se opustiti i uživati

Naime, Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici udaljene oko 40 kilometara od centra Zagreba, bogate ljekovitom termalnom vodom izvorne temperature 38°C, nude višestruku dobrobit za zdravlje.

Prekrasan vodeni svijet s unutarnjim i vanjskim bazenima, saune koje će zagrijati tijelo i okrijepiti dušu idealno su mjesto koje će vas garantirano opustiti nakon napornog tjedna.
Terme Jezerčica nude concept wellness turizma u kojem će uživati podjednako obitelji s djecom, parovi koji traže savršenu destinaciju za vikend bijeg ili pak prijateljice koje žele odmak od poslovnih i obiteljskih obveza.

Predivan wellness kompleks nudi 47 elegantno uređenih soba za maksimalnu relaksaciju i opuštanje.  Sve sobe imaju izvorsku termalnu vodu, besplatni WI-FI Internet i LCD televizor s velikim izborom domaćih i stranih TV programa.
Dodatna pogodnost za sve goste je posluga u sobu bez naknade za servis.

U Termama nadomak metropole možete se razmaziti i tretmanom iz bogate palete masaža koje uz tradicionalne istočnjačke tehnike, zapadnjačke antistres masaže nude i tretmane na bazi čokolade, vina, meda i mlijeka.

Tretmani su to koji će razmaziti vaše tijelo i probuditi sva osjetila. Novost i posebnost je autohtona masaža Terme Jezerčica s ručno rađenim biljnim tamponima. Osim toga svoje tijelo možete počastiti i  „home made“ pilingom tijela s travama, morskom soli i smeđim šećerom.

U ljetnim mjesecima možete uživati u masažama na otvorenom, s sunčanim masažama, koje predstavljaju jedno posebno wellness iskustvo. Iz ponude izdvajamo i zanimljivu individualnu medicinsku gimnastiku s fizioterapeutima i Hammam ( turski ritual pranja tijela uz piling i masažu sapunicom).

Osim toga termalna voda u  Termama Jezerčica  izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovito – mineralnom vodom.
Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo – ljekovite mineralne vode „ Jezerčica „ u medicinskoj rehabilitaciji, preventivnoj rehabilitaciji i rekreaciji.

Uz sve to gosti mogu zaigrati i odbojku na pijesku, mali nogomet, stolni tenis ili badminton koje su samo neke od nekih sportskih aktivnosti u kojima mogu uživati na vanjskom Vodenom parku. Ljubitelje prirode pak oduševit će i šetnja vrtom perunika koji je smješten uz potok neposredno pokraj Vanjskog vodenog parka.
Zbog svih posebnosti i bogate ponude Terme Jezerčica izvrstan su izbor za sve koji traže potpunu relaksaciju i odmor.

terme jezercica,

Više o ponudama i tretmanima pročitajte na:
http://terme-jezercica.hr/

Hotel Terme Jezerčica

Toplička 80, 49240 Donja Stubica, Hrvatska
Telefon +385 49 200 600
Fax: +385 49 200 601
E-mail: info@terme-jezercica.hr 

Odgovori