Upoznajte zdrave palačinke – crna, zelena, light

Latina,

Zagrebačke hit palačinke oduševljavaju brojne turiste koji su preplavili Zagreb. Upoznajte i isprobajte palačinke koje oduševljavaju, a pripremljene su od namirnica koje se nalaze na samom vrhu najpoželjnijih zdravih sastojaka gotovo svih nutricionista.

Crna, zelena, bezglutenska i ljetna light palačinka pravi su hit ovog ljeta palačinkarnice Latina u Savskoj  23a.

4.7.2016.,Zagreb,Savska cesta 23,Latina PalačinkeFoto: Mirko Jankovic

Iako palačinke zbog svog sastava, pogotovo u ljetnim mjesecima nastojimo izbjegavati, u ovim posebnim i neodoljivim palačinkama možemo bezbrižno uživati. Zdrave namirnice ključ su svakog zdravog obroka. Nije tajna da omiljene namirnice možemo konzumirati ako su pripremljene na zdrav način.

4.7.2016.,Zagreb,Savska cesta 23,Latina PalačinkeFoto: Mirko Jankovic

Iako su intenzivne crne i zelene boje, ove dvije palačinke u sebi ne sadrže umjetna bojila, već zdrave namirnice, kao što su aktivni ugljen i špinat. Aktivni ugljen ima višestruku primjenu, a glavno svojstvo mu je otklanjanje toksina iz tijela, što crnu palačinku čini crnom kraljicom svih palačinki. Zelena palačinka, priprodne je zelene boje dobivene od špinata, koji je nazvan i supernamirnicom zbog svojih svojstava. Uz ovu palačinku i klinci će obožavati špinat.

Bezglutenska palačinka jedna je od najtraženijih palačinki te je oduševila sve poklonike zdrave prehrane, kao i sve one koji zbog zdravstvenih razloga od sad mogu slobodno uživati u palačinkama.
Ljetna palačinka Blueberry prepuna šumskog voća koji svojim koloritom, vitaminima i drugim blagodatim sastojcima imaju pozitivan učinak za zdravlje i ljepotu te su u ljetnim mjesecima dostupnije svježe, kombinacija s palačinkama pun su pogodak za potpuni užitak u ljetnim mjesecima.

4.7.2016.,Zagreb,Savska cesta 23,Latina PalačinkeFoto: Mirko Jankovic

Odgovori