U srcu Zagreba otvoren sportski bar u američkom stilu

brewdogs,

Jeste li već otkrili novo cool mjesto gdje možete probati nekoliko vrsta burgera, salata, steakova, američka rebrica,  pileća krilca, krumpiriće, američke palačinke te još mnogo toga?  Naime, gastronomska ponuda hrvatske metropole obogaćena je otvorenjem restorana ‘BREWDODS– AMERICAN RESTAURANT & SPORT BAR’ u samom srcu Zagreba!

Ljubitelji sporta kao i svi obožavatelji američke kuhinje došli su na svoje. Naime, na ovom je mjestu sve uređeno tako da se osjećaju kao kod kuće. U prostoru bivšeg Lemon bara u Gajevoj 10 smjestio se Brewdogs koji će drugačijom ponudom oduševiti Zagrepčane, ali i sve brojnije turiste. Posjetitelji mogu uživati u bogatoj ponudi jela američke kuhinje, predivnom ambijentu, opuštenoj atmosferi uz zvukove američkog rocka i bluesa.

Za zanimljiv interijer Brewdogsa zaslužan je arhitekt Milan Vrančić, bivši sprinter i član naše bob reprezentacije i istinski ljubitelj sporta. Sa zidova ovog jedinstvenog mjesta smiješe se lica brojnih sportskih heroja, donirani dresovi naših nogometaša, košarkaša, olimpijskih pobjednika kao i lica američkih rock i blues zvijezda. Posjetite li ovaj poseban bar imat ćete osjećaj kao da ste u filmu dok vas poslužuje ljubazno osoblje koje garantira vrhunsku uslugu. Svi posjetitelji će također moći uživati i u prekrasnoj Brewdogs terasi u dvorištu Arheološkog muzeja, koja je idealno mjesto za uživanje u slasnim američkim delicijama u nadolazećim jesenskim danima.

Glavni chief je Mario Vešligaj, ljubitelj sporta i strastveni gastro putnik koji je karijeru započeo u zagrebačkom Intercontinentalu, dok je dio znanja i iskustva skupljao po restoranima diljem Pariza, Londona i Budimpešte. Mario će biti zadužen oduševiti nepca svih posjetitelja pravim američkim gastro delicijama – nekoliko vrsta burgera, salate, steakovi, američka rebrica, pileća krilca, krumpirići, američke palačinke te još mnogo toga, a za sve ljubitelje piva Brewdogs se pobrinuo da u svojoj ponudi ima 10 vrsta vrhunskih točenih piva.
Brewdogs će zasigurno postati novo, omiljeno okupljalište svih ljubitelja dobre hrane, sporta i muzike koje će svojim cijenama biti pristupačno svima!

Foto: PR 365

Odgovori