Svijet masaža u kojem su uživali i stari Rimljani

Znate li što je fango? Riječ je o mineralnom blatu koje je po sastavu zapravo modrikastosiva glina sa sitnim česticama i zrncima kremenog pijeska. Fango i termalna voda temperature 46,6 stupnjeva osnovni su prirodno ljekoviti faktori zbog kojih mnogi posjetitelji već godinama dolaze u Daruvarske toplice.

Stanovnici grada Daruvara svjesni su da na svom teritoriju imaju pravo malo blago, dar prirode. Stoga će vam svatko rado reći da su njihove Toplice ovdje oduvijek. Podaci uistinu govore da se na ovom području o zdravlju brine još od davnih rimskih termi… I dok su stari Rimljani vjerovali da je ljekovitost ovdje prisutna zahvaljujući moćima njihovih božanstava, danas znamo da su razlozi puno manje mistični.

Uz prirodne faktore (termalna voda i mineralno blato) i suvremene terapijske procedure, educirano osoblje Daruvarskih toplica rado će vam pomoći kako biste postigli željene rezultate liječenja.

U današnje vrijeme užurbanosti, ova oaza mira i zdravlja postala je i turistička destinacija.  Osim na odmor, ovamo se dolazi i zbog najsuvremenijih postupaka kod liječenja reumatskih bolesti, medicinske rehabilitacije i sportske rekreacije. Brinite o svom zdravlju i odaberite višednevni boravak. Toplice imaju dva smještajna objekta, a nalaze se u sklopu prekrasnog višestoljetnog parka s egzotičnim drvećem  i cvijećem, tek nekoliko minuta šetnje od centra grada.

Wellness centar Daruvarskih toplica uklopljen je u prirodu, na samim izvorima termalne vode i ljekovitog blata. Na 1.800 četvornih metara površine na raspolaganju su vam dva otvorena i jedan zatvoreni bazen s ljekovitom termalnom vodom, SPA zona sa vodenim sadržajima, jacuzzi s ljekovitom termalnom vodom, finska i turska sauna i relax room, fitness centar, te svijet masaža (zona za njegu lica i tijela – limfna drenaža, anticelulitna masaža, masaža lica, antistresna masaža, sportska masaža, medicinska masaža, hot stone – masaža vulkanskim kamenjem).

Daruvarske toplice kontinuirano ulažu u suvremenu medicinsku opremu, edukaciju osoblja, smještajne kapacitete, te sportsko-rekreacijske sadržaje. Upravo stoga nalaze se u društvu renomiranih europskih destinacija zdravstvenog turizma, uz bok im stoje Vichy, Evian, Baden-Baden, Karlove Vary…

Priuštite si odmor koji zaslužujete već ovaj vikend – uživajte u Daruvarskim toplicama!

Daruvarske toplice

Julijev park 1, 43500 Daruvar

Tel:  +385 (0)43 623 632

Fax: +385 (0)43 33 19 56

e-mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr

Web: www.daruvarske-toplice.hr

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori