Što odabrati: Romantični paket ili bijeg s prijateljicama?

Terme Tuhelj,

Stiže nam ožujak, mjesec za koji kažu da je mjesec promjena jer se polagano izvlačimo iz kaputa, počinjemo paziti što jedemo, pripremamo plan vježbanja… No, prije svakog velikog planiranja potrebno se malo i odmoriti.

Zašto ne biste u ožujku odabrali Terme Tuhelj, koje svakoga mjeseca pripremaju posebne ponude opuštanja i unapređenja stila života i to bez obzira na spol i dob. Buđenje osjetila s neograničenim kupanjem i saunanjem uz 50 posto popusta za boravak druge osobe, odličan je izbor, a taj paket uključuje i gratis boravak za dijete do 12 godina. Za ljubitelje masaža koji u ovom opuštajućem tretmanu žele uživati u paru, romantičan paket  je super ideja.

Volite li plivanje i vodene aktivnosti, otkrivanje blagodati termalne vode svakako će biti idealno rješenje za vašu dnevnu rutinu. Jeste li znali da su vježbe u vodi puno učinkovitije od onih na suhom? Pridružite se aktivnostima na Vodenom planetu i pronađete svoj način relaksacije – plivanje, vježbe u vodi, aqua aerobic, podvodne masaže, anđeoski dodir vode ili samo plutanje uz uživanje u pogledu na mural poznatog umjetnika Ede Murtića.

Ako više volite saune i wellness opuštanje, ne propustite najveći Svijet sauna  s više od 18 različitih neponovljivih sauna programa. Poznata je činjenica da topli zrak sauna pogodno utječe na dišne putove pa ovu pozitivnu naviku svakako morate uvrstiti u svoj raspored i to barem jednom tjedno. Ženski dio ekipe, uživat će u ženskom danu u saunama svakog utorka od 18 sati. Za posebnu detoksikaciju tu su i home made wellness tretmani SPAeVITA centra poput masaža i tretmana kože koji će idealno upotpuniti vaš dan.

Možda je upravo ožujak – mjesec u ženskom znaku, savršeno vrijeme za početak vašeg puta prema promjenama. Bez obzira odlučite li se na opuštanje u paru ili ćete ipak sve istražiti sami, neka put prema pozitivnim promjenama bude prepun dobrih navika. Vidimo se u Termama Tuhelj!

Odgovori