Selfness dan: Fit putovanje kojem je teško reći ne

Tuhelj,

Proljeće je vrijeme u kojem se aktivno pripremamo za nadolazeće ljetne dane. Krenite na FIT putovanje. Gdje?
U mjesecu zdravlja i rekreacije krenite na vaše fit putovanje u Terme Tuhelj. Opustite se u aktivnom odmoru uz puno kretanja, vježbanja i zabave te posebnu ugostiteljsku ponudu. O vitalnoj prehrani, vježbanju za podizanje vitalne energije, o značenju sauna i zdravim navikama naučit ćete posjetite li Terme Tuhelj zadnjeg vikenda u travnju rezerviranog za selfness dan. Probudite osjetila i doživite okus, miris i dodir proljeća uz poseban paket koji uključuje 50 posto popusta za boravak druge osobe i neograničeno opuštanje u bazenima i u Svijetu sauna.
U travnju vas u SPAeVITA centru očekuje posebna akcija Anticelulitnog tretmana za cijelo tijelo uz 20 posto popusta. Priuštite si i tretmane ljekovitim blatom poput masaže, obloga ili sauna programa.

Probudite svoja osjetila u Svijetu sauna, u kojima ćete svakih sat vremena doživjeti poseban teatar poput Aroma programa vrtloženja zrakom. Sauna majstori ga izvode svakog dana u 14, 16, 18 i 20 sati, vikendom u dodatnim terminima: petkom i subotom u 19 i 22 sata, a nedjeljom u 22 sata.
Na Vodenom planetu očekuje vas novitet  – podvodna masaža koja je u mjesecu travnju snižena čak 20 posto. Odlična je za povećanje opsega pokreta, jačanje mišića te snižavanje povišenog tonusa mišića. Isprobajte i posebne vježbe u vodi kojima ćete ojačati tonus mišića, a fizioterapeuti su tu da vam pomognu oko koordinacije vježba bilo s rekvizitima ili bez njih.

Vježbama treba svakako dodati i pravilnu prehranu pa su tako Terme Tuhelj u mjesecu travnju pripremile posebnu ugostiteljsku ponudu. Potražite jela označena simbolom jabuke koji sadrže najbolju kombinaciju nutritivnih elemenata i prirodnih sastojaka. Sigurno će se naći i neki specijalitet koji ćete poželjeti pripremiti kod kuće.

Ne čekajte više! Pokrenite se! Trčite, skačite, plivajte, plešite, šećite… Već danas učinite nešto za sebe!

Odgovori