Sami na svjetioniku: Totalno drugačiji odmor

svjetionik.,

Željni ste avanture? Zaboravite na klasičan odmor i gužvanje na plaži s milijun turista, jer Booking.com ima neke zabavnije prijedloge i lokacije s kojima ćete se stvarno otisnuti iz svakodnevice i ubaciti u neki drugi svijet. Nabrojali su nekoliko primjera koji odskaču od uobičajene ponude – među njima su palača, vlastiti otok i svjetionik pa i avion… koji vam služi kao apartman. Želite li sljedeći odmor pamtiti do kraja života, ne morate daleko putovati jer su vam neka od tih jedinstvenih iskustava nadomak ruke!
Sami na otoku i svjetioniku

Jeste li ponekad poželjeli nestati na neko osamljeno mjesto? Lighthouse Greben pravo je mjesto za vas. Objekt se nalazi na istoimenom otoku, naspram poluotoka Lapada u Dubrovniku. Grad je udaljen samo 15 minuta, a ipak možete nesmetano uživati u vlastitoj oazi mira i tišine, okruženi morem.

Ledena čarolija u Finskoj

Ako vas vrućine ne privlače, možda poželite skoknuti u ledanu – u finskom Hotelu Kakslauttanenu možete odsjesti u pravom igluu i doživjeti magičnu polarnu noć i uživati u istinskoj snježnoj idili.


Spavajte kao grofovi!
Zaljubljenici u povijest i kulturu na svojem odmoru mogu uživati u povijesnom raju u samom srcu Splita – Palace Judita Heritage Hotelu iz 16.stoljeća. Smještena je nedaleko od Dioklecijanove, ima panoramski pogledi na trg, a kamenim zidovima kojima toplu notu daje elegantan i luksuzan namještaj.


Kad ti avion postane apartman!
Za ljubitelje aviona, Booking.com nudi jedinstveno iskustvo – noćenje u bivšem Boeing 747 jumbo jetu u Stockholmu. Probudite se u luksuznom apartmanu u prenamijenjenoj pilotskoj kabini, nazdravite na balkonu s panoramskim pogledima na aerodromsku pistu i isplanirajte gdje ćete odletjeti u novu avanturu.
Još zanimljivih tema, savjeta, preporuka pročitajte na www.itgirl.hr