Restoran V Starem Melinu, Zagreb

Nezaboravno! Ovo je riječ koja najbolje opisuje posjet restoranu V Starem Melinu u Gornjem Stenjevcu u Zagrebu. Stari mlin iz 17. stoljeća u potpunosti  je uređen kao restoran, a istodobno je sačuvao prepoznatljiv „štih“ i nije izgubio na svojoj simpatičnosti.  U samom restoranu, nalazi se mlinski kotač kojeg možete razgledati, a simpatični vlasnici rado će vam i objasniti kako radi. Cijeli prostor odiše davnim, prošlim vremenima, starim stvarima, odavno zaboravljenim predmetima…

Terasa pored koje protiče potok Dubravica, glavni pokretač mlina, smještena je u ugodnoj hladovini gdje ćete zaboraviti da je samo nekoliko stotina metara niže rijeka automobila i velika gužva. No, ipak ovdje počinje područje Parka prirode Medvednica.

Hrana je odlična: domaća zagorska jela, jela iz krušne peći, divljač a za najmlađe priprema se i dječji meni. U velikom izboru gastronomske ponude svatko će naći nešto za sebe: sir i vrhnje, štrukli, njoki ili možda gulaš od divljači s knedlama, pačja prsa u slatkom umaku od crvenog vina, hrskava pastrva s krumpirom i špinatom, jela sa roštilja na drva… Teško je odabrati. Na vinskoj karti ljubitelji ove plemenite kapljice pronaći će uistinu impresivnu količinu vina domaćih vinara vrhunske kvalitete.

U ovom restoranu možete uživati od 8 sati pa do ponoći, a odličan je i za pripremu domjenaka i susreta svih vrsti. Znamo samo da ćete se uvijek ponovo vraćati.

Restoran V Starem Melinu

Junkovićev put 2b, Gornji Stenjevec, 10000 Zagreb

Tel: +385 (0)1 3463 132

web: http://vstaremmelinu.com/
e-mail:
vstaremmelinu@gmail.com

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

 

Odgovori