Restoran kojeg zovu ‘Vrata Hrvatske’

Plitvička kuća,
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brojnim turistima koji iz pravca Slovenije ulaze u Hrvatsku već godinama je upravo Motel Plitvice prva stanica u Lijepoj našoj. Poznat po ljubaznom osoblju, kvalitetnoj ponudi i ugodnom ambijentu, ovaj objekt na autocesti kod Lučkog ima i nadimak kojim se ponosi: Vrata Hrvatske.

Sigurno ste barem jednom tamo stali, odmorili se i popili kavu, možda i pojeli nešto fino iz dnevne ponude toplih jela u dva restorana samoposluge. No jeste li znali da se ovaj objekt prostire na čak 6 hektara? Osim caffe bara i benzinske, tu su i restoran Plitvička kuća, motel Plitvice, te jedini zagrebački auto-kamp. Više nego dovoljno za jednodnevni izlet.

Krenimo u virtualni obilazak: Restoran Plitvička kuća iznenađuje ponudom autohtone ličke kuhinje. Bez obzira volite li zelje, kobasice, lički lonac ili krumpir na sto načina, uživat ćete u svakom zalogaju, pa navratite ponekad na ručak ili večeru. Objekt je od centra Zagreba udaljen tek desetak kilometara. U ovom prostoru uređenom po uzoru na tradicionalne ličke kuće, petkom i subotom možete i zaplesati uz grupu koja svira domaće i strane hitove.

Motel Plitvice odličan je izbor ako planirate svadbu. Osim što mu je vrlo lako prići u svim godišnjim dobima, ima i veliko parkiralište. Cijene su povoljne, a svoje goste možete smjestiti u 60 soba ukupnog kapaciteta 112 ljudi. Sobe su od 1-krevetnih do 4-krevetnih, a opremljene su i kupaonicom, klimom i TV-om. Za veće grupe dat će vam i dodatni popust.

Iako je Zagreb milijunski grad, ima samo jedan kamp, i to baš ovaj uz Motel Plitvice. Uz sanitarni prostor, gostima kampa na raspolaganju su klupice u prirodi, trgovina, restoran, igralište za djecu, iznajmljivanje opreme za rekreaciju na vodi… U autokampu možete boraviti od 1. svibnja do 30. listopada, a raspolaže sa 140 priključaka. Zanimljivo je da se kamp napaja solarnom energijom.

S ovako raznolikom a kvalitetnom ponudom, Motel Plitvice zaslužuje biti vaše omiljeno odmorište uz autocestu, ali i mjesto za izlazak, obiteljski ili poslovni ručak.

Motel Plitvice Zagreb

Lučko bb, 10250 Zagreb

Tel: +385 (0)1 6530 444

Fax: +385 (0)1 6530 445

Web: www.motel-plitvice.hr

e-mail: motel@motel-plitvice.hr

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori