Proljetni izazov! Na izlet ili na kupanje uz baršunasto-meku kožu!

jantar,

Proljeće je na vratima. Vrijeme je da iz ormara izvadite laganu proljetnu odjeću, a onu tešku, koja je cijelu zimu skrivala vaše tijelo, pospremite do sljedeće zime. Intenzivno buđenje i bujanje prirode dat će vam novu energiju i elan da možete punim plućima uživati u lijepom proljetnom vremenu i krenuti na nove izletničke avanture. Neka svježina prirode bude nadahnuće i vašoj ljepoti. Osjećajte se lijepo i sigurno!
Vrijeme je da i vi saznate zašto ovih dana žene i muškarci zadovoljno s osmjehom na licu izlaze iz kozmetičkih salona!
Sunčeve zrake i lijepo vrijeme podsjetnik su da se pripremite za prve izlete u prirodi i kupanje na plaži. Osim planiranja izleta vrijeme je da istaknete ljepotu vašeg tijela. I dok ste zimi možda zažmirili na pokoju suvišnu dlačicu, topli proljetni dani natjerat će vas da ih se riješite i da vaša koža zablista svilenkastom glatkoćom i baršunastom nježnošću.
Proljetni izazov!
Proljetni hit u kozmetičkim salonima je depilacija šećernom pastom, koju je u starom Egiptu koristila i sama Kleopatra. Druge vrste depilacije mogu biti bolne, ostavljati ožiljke ili vas natjerati da svoje tijelo skrivate zbog osipa ili crvenila.

Ako još niste, isprobajte i vi egipatsku depilaciju!
Egipatska depilacija šećernom pastom manje je bolna od drugih vrsta depilacije, njeguje i regenerira kožu te sprječava urastanje neželjenih dlačica. Može se koristiti na svim dijelovima tijela i lica, a pogodna je za sve tipove kože.
Upoznajte Jantar profesionalnu liniju za egipatsku depilaciju (www.jantar-cosmetics.eu). Potražite Jantar šećernu pastu, Jantar Aloa vera gel i Jantar losion za sprečavanje uraštanja dlačica u vašem kozmetičkom salonu!
Više ljepote – manje boli!

Odgovori