Osvojite dvije knjige Naklade Ljevak

Volite čitati? Volite putovati? Ako je vaš odgovor potvrdan onda ste na pravom mjestu. Pošaljite nam fotografiju na temu „Moj proljetni izlet“ i osvojite dvije popularne knjige Naklade Ljevak; „Pala karta“ Hrvoja Šalkovića i „Punoglavci“Ante Tomića!

naklada_ljevak_pala_kartaRoman Pala karta, autora Hrvoja Šalkovića, nastao je kao logičan slijed zapisa s putovanja, takozvanih week reporta koje Šalković već čitavo desetljeće šalje prijateljima s raznih skitnji. Spomenuto se putovanje dogodilo u siječnju i veljači 2002. godine, a podrazumijevalo je odlazak u Ameriku bez čvrstog plana kretanja, ali s luđačkom željom da se tamo ostane što duže, uz što je moguće više ludih dogodovština.

naklada_ljevak_punoglavciPunoglavci Ante Tomića zarazna su humoristička naracija o sazrijevanju, odrastanju i  naizgled bezbrižnom druženju u vremenu koje nam se danas čini idiličnim poput ljetne sieste. Iza lake i lepršave priče o odrastanju u kontinentalnoj, slavonskoj provinciji sredinom sedamdesetih, Tomić evidentira sva lica lokalnog svijeta i naličja idiličnog odrastanja, na sasvim originalan način progovorivši o vječnim temama provincijalne uskogrudnosti i šovinizma. Ovo je duhovita, nostalgična i šarmantna priča s upečatljivim likovima koju svakako morate pročitati.

Kako do nagrada? Vrlo jednostavno! Pošaljite nam fotografiju na temu „Moj proljetni izlet“, zamolite prijatelje da „lajkaju“ vašu fotku na našem Facebook profilu i to je to. Pet (5) fotografija koje prikupe najviše “lajkova“ publike ulaze u uži izborni krug u kojemu tročlana izborna komisija bira dvije najbolje fotografije na temelju kriterija zanimljivosti i kreativnosti. Fotografije čekamo do nedjelje,  04. svibnja 2014. do 23.59h, a pobjednike ovog natječaja objavljujemo u ponedjeljak, 05. svibnja na ovom mjestu.

Jedna stara izreka kaže: “Knjiga je vrijednija od svih spomenika ukrašenih slikama, reljefom i duborezom, jer ona sama gradi spomenike u srcu onoga koji je čita.”

Dakle, prekopajte stare albume i fotke ili brzo snimajte nove i šaljite nam ih na mateja.hrastovic@kamonaizlet.hr s naznakom „Za natječaj“. Ne zaboravite napisati svoje ime i prezime, adresu, e-mail i broj telefona. I požurite – PTIČICA!

Pravila natječaja pogledajte ovdje…

Odgovori