Odmor u zelenilu nadomak Zagorja

dva potoka,

Krenete li put Zagorja ili želite provesti slobodno vrijeme na lijepom i mirnom mjestu tada svakako navratite do Pluske, nadaleko od Luke i posjetite predivno obiteljsko Izletište Dva potoka. Ovdje vas uistinu čeka uživanje u predivnoj prirodi, ambijentu koji je do najsitnijeg detalja planiran za vaš odmor i dobro raspoloženje.
Ovo izletište je dobilo ime po dva potoka koji se susreću i spajaju na ovom imanju. A cijelo imanje pravi je raj za obitelji koje će ovdje naći svoju zanimaciju, zabavu, ali i mjesto za odmor. Natkrivene terase i mnoštvo hladovine uz žuborenje potoka brzo će vas oraspoložiti i odmaknuti od svakodnevne jurnjave. Ovdje ćete u tišini hladovine moći uroniti u svoje misli i brzo zaboraviti na sve brige.

Sadržaji za najmlađe

Najmlađima sigurno neće biti dosadno; za njih su na 500 m2 pripremljene ljuljačke, klackalice, tobogani… Od drveta su izrezbarene razne životinje, ima mjesta za trčanje i igranje, a sve daleko od prometa i buke u predivnoj idili prirode. Veselje i zabavu za velike i male pruža i mali zoološki vrt sa pitomim domaćim životinjama. Ima tu prekrasnih paunova, purica, patki, gusaka, japanskih koka, domaćih kokoši, zečeva, konja, jaraca, krava, ovaca, te prelijepih i umiljatih jelena, košuta i muflona.

Zagorje na stolu

A želite li dobro pojesti – opet ste na pravom mjestu. Čekaju vas specijaliteti Zagorja; slasne štrukle, sir i vrhnje, purica s mlincima, a divljač se na jelovniku nalazi petkom i vikendom. Obavezno probajte domaću salamu Dva potoka ili zapečene štrukle na način Dva potoka. Neće ostati gladni ni vegetarijanci, a ni vegani. Kuhinja je otvorena svakodnevno od podneva, a vrsni majstori kuhinje rado će ispuniti sve vaše želje. U restoranu se udobno može smjestiti 70 osoba, dok ih po još 80 stane u prostor natkrivene ljetne terase i u vrt. Moguće je organizirati sve vrste obiteljskih slavlja ili manje bankete, sve uz prethodni dogovor i najavu. I sve to na samo tridesetak kilometara od Zagreba. Otvoreni su od podneva do 22 sata (osim utorkom, kada ne rade). Imanje je prilagođeno invalidima. Za one koji na izlet idu sa kućnim ljubimcima mala napomena – moguće ih je dovesti na imanje, ali uz povodnik i bez ulaska na dječje igralište i prostor restorana.

Obiteljsko izletište i restoran Dva potoka

B. Masnjaka 122 – Pluska, Luka 10 269
Tel./fax: +385 (0)1 3393 484
Mob: +385 (0)98 317 390
Kontaktirajte objekt:
[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori