Oaza mira i prirode tik do Zagreba

izletiste,

Ukoliko ste odlučili otići na izlet u prirodu, vidjeti  jelene, muflone, divlje svinje, konje, patke, guske, šetati šumom i pustiti djecu da uživaju u svježem zraku – ne morate ići daleko od Zagreba. U okolici Velike Gorice, u Vukomeričkim Goricama posjetite Izletište Ključić brdo.

Čeka vas predivna priroda, mali zoološki vrt, igralište za djecu i ono najvažnije – ukusna hrana iz domaće eko proizvodnje.

Tvrdi sir, sir i vrhnje, vino, suhomesnati proizvodi i obilje drugih specijaliteta oduševit će istinske gurmane. Vegetarijanci i vegani bit će zadovoljni ponudom šefa kuhinje. Glavni ugostiteljski objekt izletišta čine dvije sale, jedna veća za oko 300 osoba i manja za 60-ak osoba, tako da u ovoj oazi mira i prirode možete organizirati svadbene i razne druge svečanosti. Uz odlična jela, svakako je potrebno spomenuti i dobru kapljicu. Svaki dobar ručak počinje dobrim aperitivom, a uz sam ručak preporuka je jedno od vina iz vinskog podruma Izletišta Ključić Brdo koje vlasnici sami proizvode s posebnom ljubavlju i strašću koji su dio njihove tradicije. Osim vjenčanja, krštenja i drugih obiteljskih proslava, na Izletištu Ključić Brdo možete organizirati seminare, radionice, poslovne sastanke, domjenke, konferencije za medije…

Šetnja šumom, hranjenje srna i jahanje učinit će vam izlet na Ključić Brdo uistinu nezaboravnim. I vaš kućni ljubimac je dobro došao na imanje, osim u prostor restorana. Cijelo izletište prostire se na više desetaka hektara površine, obuhvaća brojne brežuljke, pašnjake, šume, voćnjake i vinograde, a iz samog restorana koji se nalazi približno na 100 m nadmorske visine pruža se prekrasan pogled na samo selo Ključić Brdo te krajolik koji ga okružuje. Pored restorana uz samu šumu smještena je sjenica s roštiljem, krušnom peći i ljetnom terasom, a na izletištu se nalazi i autohtona drvena kuća uređena za vaš ugodan smještaj.

Božićna bajka na Izletištu Ključić Brdo

Iskusite potpuni užitak zimskih radosti u okruženju koje će vas ostaviti bez daha svojom ljepotom i zimskim ugođajem. U idiličnom okruženju Vukomeričkih gorica priroda se pobrinula za čaroliju. Uz tisuće svjetiljki i blagdanskih ukrasa na Ključić Brdu od blagdana Svetog Nikole pa sve do kraja siječnja možete uživati u zimskim radostima klizanja, ugodnim glazbenim trenutcima i finom vrućem čaju.

Izletište Ključić Brdo

Ključićka cesta 118, 10413 Kravarsko

Mob: + 385 (0)98 747 309

Mob 2: + 385 (0)98 965 3144

e-mail: info@kljucic-brdo.hr

Web: www.kljucic-brdo.hr

Radno vrijeme: 

Pet: 9:00 – 22:00

Sub – ned: 9:00 – 22:00

Ostale dane radi se po dogovoru za najavljene i organizirane posjete.

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori