Najpoželjnija: Hrvatska na tronu, ispred Grčke, Malte, Tajlanda

dugi otok,

Prema analizi Google data, Hrvatska jenajpoželjnija destinacija za odmor! Na web stranici teflSearch u periodu od godine dana – srpnja 2015. i srpnja 2016. – i u izboru preko osamdeset zemalja svijeta Hrvatska je zemlja koju je najviše korisnika označilo kao onu u koju žele putovati.

Hrvatska je na prvom mjestu s 2,71%, a slijede nas Grčka s 2,54 posto, Turska i Tajland s 2,47 posto, Španjolska s 1,99 posto, Italija s 1,9, Kuba s 1,85, Portugal s 1,66 te Malta s 1,65 posto. Posljednje od TOP 10 zemalja svijeta zauzele su Sjedinjene Države.
Snimka-zaslona-111Na tron najpoženjije destinacije zasjeli smo zahvaljujući prirodnim ljepotama, bogatoj kulturi, prekrasnim plažama te cijenama turističkih ponuda i usluga, koje su strancima relativno povoljne. Naime, navodi se kako su među prvih TOP 5 destinacija zemlje koje imaju predivne  plaže te prihvatljive cijene zbog kojih ‘nećete bankrotirati’.
Stiniva, Foto Andrija Carli Uvala-Šešula_poznata-nautičarimaSve bogatija ponuda, manifestacije, odlični festivali, ekskluzivni resorti, hoteli također su svakako pridonijeli ovoj visokoj poziciji.

Turska kuca Bakar - autor Miljenko Šegulja

Turska kuca Bakar – autor Miljenko Šegulja

Foto: TZ Dugi otok , TZ Šolte,  Stiniva, Andrija Carli, TZ grada Bakra, Miljeno Šegulja

Odgovori