Oaza smještena u dolini leptira

Kuća Sobol obnovljena je 2003. godine, od Rijeke je udaljena svega 1 sat vožnje, od Zagreba oko sat i pol, dok je Split udaljen oko 3 sata vožnje. Površine je 120 m2 i u njoj se bez problema može smjestiti 6 osoba koje će uživati u pravom goranskom interijeru, vatri iz kamina, ali i odličnoj vinoteci u suterenu uz kuhinju, blagavaonicu i prostran dnevni boravak. 

Na katu su dvije sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Vašoj komociji sigurno će doprinijeti i televizor sa satelitskim programom, kućno kino i CD, a na raspolaganju vam je i centralno grijanje i grijalice u kupaonicama. Tu su i perilica suđa, hladnjak, pegla, aparat za kavu, klima uređaj, sef… Dođete li od proljeća do jeseni, tu je i vrtna garnitura s ležaljkama, suncobranom i roštiljem na terasi. Ako zatreba, tu je i dječji krevetić. Ukoliko sa sobom vodite i kućnog ljubimca za njega ćete morati dodatno nadoplatiti 75 kuna. Imat ćete na raspolaganju i parking, ali i svu literaturu koja će vam pomoći da upoznate ljepote goranskog kraja.

Ljubiteljima prirodnih ljepota treba napomenuti da je Kuća Sobol smještena u čudesnoj Kupskoj dolini leptira u kojoj ćete uživati u pogledu na više od 500 vrsta leptira. Vaš odmor bit će savršen, jer se na samo 200 metara od Kuće Sobol nalazi i predivna Kupa na kojoj možete uživati i u mnoštvu sportskih sadržaja, a ako nije prehladno i u kupanju!

Vaš odmor provest ćete u lijepom i mirnom kraju u predivnoj prirodi Gorskog kotara. Ljubazni domaćini rado će vam nabaviti i proizvode iz ekološke proizvodnje s okolnih domaćinstava: domaći čaj, mlijeko, sir škripavac, džem, goranske likere, vrhunski med, gljive… I najvećim gurmanima više nego dovoljno.

Ni sportašima neće biti dosadno. U dogovoru sa domaćinima možete se okušati u paintballu, sanjkanju, vožnji motornih sanjki, ribolovu, raftingu ili u veslanju kanuima ili kajacima. Sportskih sadržaja i mjesta za avanturu ili uživanje u kulturnim ili prirodnim ljepotama ima toliko da će vam dobro doći noć i spavanje u miru i tišini goranske prirode. I napomena za one koji ne mogu bez mobitela – signala ima, ako vi to želite (u protivnom ugasite mobitel). I zato za svoj vikend ili višednevni odmor dođite i uživajte u ljepoti i miru uz svu komociju koju vam Kuća Sobol pruža.

Domaćinstvo Sobol, Silvija & Alen Sobol

Vučnik 27, 51 300 Delnice

Mob 1: +385 (0)91 538 85 52 (Silvija)

Mob 2: +385 (0)91 508 11 52 (Alen)

Tel: +385 (0)51/812-371

e-mail: alen.sobol@ri.t-com.hr

Web: www.sobol.hr

novi logo Kvarner

 

 

 

logo HTZ-a

 

 

 

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori