Kuća na obali Dunava: Ljepota koju trebate otkriti

takac,

Kada krenete put Baranje i u smjeru, najljepše ravnice smještene između tri rijeke – Drave na sjeveru, Save na jugu i Dunava na istoku, svakako posjetite pitoreskno naselje Zeleni otok pokraj Batine. Smjestilo se u mirnom kutku uz desnu zapadnu obalu Dunava, a s predivnom pješčanom plažom kotira visoko na ljestvici najčarobnijih izletišta u tom dijelu lijepe naše.
Čarolija zelene prirode i moćnog Dunava, ali i mir i tišina garantiraju odmor i brišu stres. U ovom je kraju svako godišnje doba lijepo i nosi svoju čarobnu priču, a smješteni u kući za odmor Takač doživjet ćete Baranju i uroniti u njezinu najljepšu bajku.
Dunav kraj Zelenog otoka, pravi je raj za one koji vole pecati ribu, ali i za sve ljubitelje prirode, jer je ovaj kraj prava oaza bogatog životinjskog i biljnog svijeta.  Još kada toj čarobnoj lokaciji dodate pješčanu dunavsku plažu, blizinu parka prirode Kopački rit i Dunav sa svim svojim mnogobrojnim rukavcima i raznolikošću riba, ovaj kraj definitivno zaslužuje biti na popisu vaših hit odredišta.

Pravi kutak za odmor su apartmani Kuća za odmor Takač koji se nalaze na samoj obali Dunava i raspolažu s pet dvokrevetnih soba, dvjema kupaonicama i velikom kuhinjom. Osim toga, na raspolaganju gostima  je i velika terasa te mjesto za roštiljanje.
Upravo se u neposrednoj blizini kuće za odmor Takač točnije 150 metara udaljena, smjestila i pješčana ljepotica- jedina baranjska pješčana dunavska plaža, na kojoj ljeti uvijek ima kupača.

Ukoliko vam treba potpuni mir opustiti se možete i u velikom travnatom dvorišnom dijelu kuće Takač.

Odlučite li se odmor provesti u ovoj lijepoj kući  moguće je i organizirati izlete na Dunavu i okolici, a uz prethodni dogovor mogu se pripremiti doručak, specijaliteti za ručak ili večeru. Također možete uživati u ribolovu, vožnji čamcima i kajakom. Mjesto je to vrlo pogodno za ljubitelje biciklizma, gdje se mogu praviti ture u prirodi od nekoliko kilometara.
Ukratko, pravo smo mjesto za ljubitelje prirode, ribiče i bicikliste.

Opremljenost uređajima: TV, Hi-Fi,grijanje
Opremljenost kuhinje: posuđe za pripremanje jela, posuđe za serviranje jela i pića, pribor za jelo, kuhinjska peć, pećnica, mikrovalna pećnica, frižider, zamrzivač aparat za kavu
Prometna povezanost: najbliži aerodrom: 60 km, najbliža željeznička postaja: 27 km, najbliža autobusna postaja: 1 km
Domaćini govore strane jezike: Engleski, Njemački, Mađarski

Kontakti:

KUĆA ZA ODMOR “TAKAČ”
Zeleni otok 99.
31306 Batina

Facebook: www.facebook.com/takac.tourist
Tel:
+385 (0)31 735 068  
Mob:
+385 (0)91 796 58 80, 098 309 193
E-mail:
office@takac-tourist.com
web: www.takac-tourist.com

Odgovori