Kraljevski tretmani: Jeste li otkrili ovo spa carstvo?

hotel Livada,

Spa oaza u kojoj možete zaigrati golf, spavati na jastuku od heljdinih ljuski,  usnuti uz miris eteričnih ulja pripravljenih na lokalnoj eko socijalnoj farmi, uživati u masaži od bučinog ulja.  Uz to sve predivna wellness zona sa saunama i bazenima omogućava vam i kupanje u crnoj mineralima bogatoj vodi, a ukoliko želite mali privatni spa tretman u odlično opremljenim kupaonicama možete napraviti vlastitu blagotvornu kupku.  Luksuzna oaza, koja odiše profinjenošću i udobnošću odličan je izbor za odmor. Naime, Hotel Livada Prestige u Moravskim Toplicama je savršen izbor za goste, koji traže profinjenost, udobnost i najkvalitetnije usluge.
Hotel je također i vrlo popularan među poslovnim ljudima i golferima, ali odličan je izbor i za one koji jednostavno žele samo mir i opuštanje – u paru ili sami.

Za miran i opuštajući san, u ovom predivnom hotelu  ‘pobrinut’ će se jedan zaista poseban jastuk načinjen od heljdine ljuske.  Možete ga prije spavanja poprskati šentjanževim uljem i biljem prekmurskih livada, koje su pripremili na farmi Korenika.

Crna termo-mineralna voda
U hotelskoj sobi pak  kadu možete  napuniti s najvećim prirodnim bogatstvom lječilišta, crnom termo-mineralnom vodom ili si pripremiti kupku i piling s biljem s prekmurskih livada i stvoriti svoju vlastitu oazu wellnessa u hotelskoj sobi. Jedinstvena je to voda  zbog svog utjecaja i postizanja visoke temperature na izvoru, na kojem doseže i do 72 Celzijeva stupnja ( topliji je od bilo kojeg drugog izvora u Sloveniji).
Prednosti crne vode kupači mogu doživjeti u brojnima bazenima u hotelima i vodnom parku Terme 3000. Temperatura vode se hladi i kreće između 28 i 38 Celzijevih stupnjeva. Crna termo-mineralna voda ima blagotvoran učinak na kožu – poboljšava imunološki sustav, potiče regeneraciju kože i hrani kožu. Osobine ove vode su uhvaćene u kozmetici za njegu Thermalium.

Opuštanje s dozom Prekmurja
Za blagostanje i poboljšanje vašeg zdravlja u Termama 3000 – Moravske Toplice nude niz mogućnosti: priuštite si opuštanje u obližnjem Medico-wellness centru Thermalium, koji se sastoji od wellnessa i centra za terapije.


Najpopularnije usluge u Termama 3000:
termalna kupka u crnoj termomineralnoj vodi ili s aromom Panonske livade, masaža s uljem od buče, koje je puno vitamina i minerala. Popularna je i masaža Panonska livada, piling ili biljni paket.
Gosti se mogu opustiti i u svijetu sauna – u klasičnoj finskoj, turskoj ili infracrvenoj sauni, postoje još sauna laconium, caldarium i balnearium (biljna, vitalna s parom i finska sauna s manje toplog zraka). Za aktivne tu su i fitness centar i bazen, gdje možete uživati u šest vanjskih i unutarnjih bazena i opuštati se u jedinstvenoj crnoj termo-mineralnoj vodi.

Golf igralište Livada u predivnoj flori i fauni
Pored hotela je i golf igralište Livada, najduže igralište u Sloveniji, koje ima 18 rupa in prostire se na više od 50 hektara. Kao prirodni park okružuje turistički kompleks Terme 3000.
U sportskom parku neposredno uz hotel na raspolaganju gostima su i tereni za tenis, umjetna trava za badminton, odbojku, košarku, rukomet, nogomet i hokej. Gosti mogu otkrit popularno nordijsko hodanje, posjetiti trim stazu, ili krenuti na biciklističko putovanje i istražiti lokalni život i bogatu kulturnu baštinu tih mjesta.

Gastronomija s dodirom Prekmurja
Za gurmanski užitak brinu se izvrsni kuhari, koji stvaraju ukusne kreacije s dozom lokalne Prekmurske kuhinje. Kušati možete također i moderniju izvedenicu prekmurskih jela – na primjer prekmursku gibanicu (mladi sir, mak, orasi, jabuke).

Novo u ponudi: suradnja s eko-socialnom farmom Korenika.

Odgovori