Izletište Petek

Svega 30-ak minuta vožnje od Zagreba, u Ivanić-Gradu, nalazi se Izletište Petek. Prava oaza mira za sve vas koji volite zabavu, sport , ali i dobru gastronomsku ponudu.

U sklopu Izletišta nalaze se ugostiteljski objekti:

– Restoran Garfield s vrtnom terasom

– Wellness Hotel Sport****

– Vinoteka s vrhunskim vinima i delicijama

A od zabavnih i sportsko-rekreativnih sadržaja na Izletišu Petek izdvajamo:

– Vanjski bazen

– Nogometne terene na umjetnoj travi

– Nogomet u kavezu

– 3 tenis terena

– Stolni tenis

–  Poligon za djecu s 2 trampolina i elektro autićima

– Sportove na pijesku

– Šetnicu kroz prirodu i uz potok Žeravinec

U sklopu izletišta nalazi se Restoran Garfield s vrhunskom gastronomskom ponudom talijanske kuhinje, ali i jela s roštilja, ražnja, gotovih jela ili jela po narudžbi. Uz razne priloge uživajte i u salatama, umacima, desertima, ali i ukusnim gablecima te obiteljskim ručkovima po vrlo pristupačnim cijenama. U Garfieldu, u tri odvojene sale, možete organizirati razne proslave, rođendane, obljetnice, krstitke do 200 uzvanika. Ovdje možete organizirati i poslovne sastanke, konferencije, seminare, prezentacije i team buildinge.

Ljubiteljima malog nogometa, nogometa u kavezu ili tenisa na raspolaganju su atraktivni vanjski tereni, ali i zatvoreni grijani sportski tereni s umjetnom travom. Uz školu tenisa, sudjelujte i na turnirima ili se zabavite uz stolni tenis. Želite li ojačati svoje tijelo ili poboljšati kondiciju na raspolaganju vam je velik izbor raznih sprava za vježbanje i održavanje kondicije po vrlo pristupačnim cijenama, a možete se opustiti i uz medicinsko-rehabilitacijsku masažu. Poslastica je zasigurno i veliki otvoreni bazen u kojem možete uživati za vrućih ljetnih dana.

Na Izletištu Petek zabavit će se i vaša djeca uz razne penjalice, ljuljačke, tobogane i klackalice, pješčanik, trampolin, elektro autiće i ostale zabavne sadržaje. Ljubazno osoblje pobrinut će se i za djecu osnovnih škola i vrtića pri organizaciji terenske nastave, ali i maturalnih svečanosti i obljetnica mature.

U sklopu Sportsko rekreacijskog centra Petek nalazi se i nov, moderno opremljen Hotel Sport sa četiri zvjezdice. Smješten van prometne buke, u oazi tišine i mira, svojim sadržajima zadovoljit će sportaše, ali i obitelji koje dolaze na ovo mjesto kako bi uživale u ponudi koju rijetko gdje mogu naći. O Hotelu Sport doznajte više na ovom linku.

Izletište Petek
Etanska cesta bb, 10310 Ivanić-Grad
Tel: +385 (0)1 2883 070
e-mail: src@ecp.hr 
Web: www.petek.hr

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori