Izletište Konaci

Ukoliko ste zasićeni gradskim životom, dođite u planine i opustite se na Izletištu Konaci gdje će vas dočekati ljubazni vlasnici, ugodna i prijateljska atmosfera te prekrasna priroda.

Obitelj Jankov odlučila je dugogodišnji život u Zagrebu zamijeniti životom na Bjelolasici. Očarani gotovo bajkovitom prirodom Bjelolasice ostavili su užurbani ritam i zvukove gradskog života iza sebe te sada uživaju u miru i skladnom suživotu čovjeka i prirode na svom Izletištu Konaci.

Eko uzgoj malina

U sklopu Izletišta Konaci nalazi se i plantaža malina pa ukoliko posjećujete ovo izletište u ljetnim mjesecima moći ćete sami ubrati i kušati ove ukusne i zdrave plodove. Naravno, u restoranu Izletišta Konaci kušat ćete malinovac obitelji Jankov te razne slastice od malina kao što su domaće štrudle s malinama ili pak odlične palačinke s malinama. Riječ je o ekološki uzgojenim malinama, a domaći malinovac možete naručiti i poštom.

Gastro ponuda

U restoranu koji se nalazi u sklopu Izletišta Konaci uživat ćete u odličnoj gastronomskoj ponudi. Bilo da je riječ o klasičnim jelima kontinentalne kuhinje ili pak o tradicionalnim jelima Bjelolasice i toga kraja kao što su na primjer sezonska jela od divljači, vrganja itd. Jela su pripravljena s mnogo pažnje i u njihovoj pripremi koriste se domaće namirnice (domaći krumpir, kupus, meso divljači…) koje se nabavljaju s područja Bjelolasice i grada Ogulina. Naravno, ne zaboravite da se zasladiti možete ukusnom, domaćom štrudlom od ekološki uzgojenih malina obitelji Jankov.

Smještaj

Iznad restorana nalaze se dvije trokrevetne sobe od 30 m² koje su u potpunosti opremljene te imaju TV uređaj i vlastitu kupaonicu sa tuš kabinom. Vjerujte obitelji Jankov koja je zamijenila svoj gradski život mirnim životom u prirodi kada vam kažu kako spavanje na Bjelolasici ima svoju posebnu draž. Zamislite ovo: mir, tišina, prekrasna priroda i uvijek svježi i kisikom bogati planinski zrak – nema ugodnijeg odmora, i zato se još danas javite obitelji Jankov i rezervirajte svoj mali vikend mira i uživanja u prirodnim ljepotama Bjelolasice.

Cjenik

Noćenje po osobi/danu – 120,00 kn
Djeca do 3 god. – gratis
Djeca od 3- 8 god. 50 % popusta na navedenu uslugu – 60,00kn

Izletište Konaci

OPG Goran Jankov

Krakar 67, Drežnica, 47300 Ogulin

Goran Jankov

Mob: +385 (0)98 349 455

e-mail:  info@izletiste-konaci.com

e-mail 2:  gjankov01@gmail.com

Anđelka Mamula

Mob: +385 (0)98 175 6547

e-mail:  andjelka.mamula@gmail.com

Web: www.izletiste-konaci.com

GPS koordinate: 45º 10′ 44.31” N

15º 02′ 04.22” E 

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori