Imanje na kojem ćete ‘otputovati’ u prošlost

Sablić,

Ljubiteljima lijepe prirode, domaće kuhinje i opuštanja preporučamo odmor u Seljačkom domaćinstvu Sablić. Smješteni su u selu Reštovo, nedaleko općine Kamanje, okruženi pašnjacima, šumom i pogledom na Žumberačko gorje.

Uživajte u hrastovoj kući tradicionalne gradnje Pokuplja kraj koje se nalazi i sjenik kao i stara gospodarska zgrada koji potječu iz vremena nakon 1. svjetskog rata.

U obnovljenoj kući sa 7 + 3  ležaja, kategorije 2 sunca, na raspolaganju su vam 3 komforne sobe u koje se može smjestiti 10 do 12 osoba sa dvije kompletno uređene kupaonice.

U velikoj blagavaonici tijekom hladnih zimskih dana, uživat ćete uz pucketanje drva iz peći, ali i uz ponudu dobre domaće hrane koju će obitelj Sablić pripremiti za vas. Okruženi zelenilom za vrijeme toplih, sunčanih dana ugodno popodne možete provesti uz pripremu i uživanje u specijalitetima s roštilja. U ovoj autohtonoj kući koja će vas poput vremenoplova vratiti u neka starija vremena smjestiti se može cijela ekipa. Zato pozovite veselo društvo i krenite na odmor koji ste zaslužili okruženi prijateljima, obitelji i ugodnom atmosferom Seljačkog domaćinstva Sablić.

Gastronomska ponuda sastoji se od namirnica iz vlastite proizvodnje, ali i od okolnih poljoprivrednih gospodarstava, a sve prema recepturama koje su naslijeđene od obitelji, ali i iz kraja u kojem se nalazite. Uživajte u domaćem kruhu, kiflicama i gibanici, češnjovkama, dimljenoj šunki, špeku i čvarcima. Uz to očekuju vas i pokupska kotlovina, jela od divljači ili s ražnja, a po vašoj želji pripremit će i razne vegetarijanske specijalitete. Naravno, za kraj tu su i domaće štrudle, pite i makovnjače.

Ljubazni domaćini rado će vam organizirati sve vrste poslovnih sastanaka, seminara, radionica, treninga, promocija i proslava. Osim toga obitelj Sablić za vas organizira i posjete vinskim podrumima u okolici gdje možete degustirati i uživati u odličnoj vinskoj kapljici.

Bez obzira dolazite li sa svojom obitelji, društvom ili kolegama s posla, neće vam biti dosadno i što je najvažnije, odmorit ćete se od gradske gužve i buke u predivnom ambijentu. A atmosfera na imanju Sablić posebnu čar dobiva kada okolicu prekrije snježni ogrtač. Tada to postaje idealna destinacija za bajkoviti odmor.

 

Seljačko domaćinstvo Sablić

Reštovo 56, 47282 Kamanje

Tel/fax : +385 (0)47 758 637

Mob: +385 (0)95 6327 107

e-mail: dejan.sablic@net.hr

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori