Idemo na izlet u Turopolje!

Kamonaizlet.hr i zagrebački Prvi Radio, pod pokroviteljstvom TZ Zagrebačke županije, vode vas na cjelodnevni izlet ove nedjelje! Posjetit ćemo Veliku Goricu i njenu okolicu.  Ručak i prijevoz osigurani! Želite s nama? Evo kako!

Prošle nedjelje posjetili smo Jastrebarsko, a ove idemo u Turopolje. Polazak je iz Zagreba u nedjelju, 21. travnja u 9 sati s parkinga kod Cibone. Vozi nas agencija Ibus komfornim autobusom, a naša prva stanica bit će Dvorac Lukavec. Tamo ćemo saznati kako su nekada živjeli turopoljski plemenitaši. Više o Turopolju i Velikoj Gorici saznat ćemo, zahvaljujući Turističkoj zajednici Velike Gorice, u Gradskom muzeju, a potom ćemo se uputiti u poznato Izletište Ključić Brdo gdje nas čeka izletnički ručak – grah. Klinci će se moći zabaviti na velikom igralištu, a sve vas očekuje još nekoliko iznenađenja. Sa paintballom će nas upoznati Paintball klub 300, koji će nam organizirati i obiteljsko natjecanje u tom sportu. Najuspješnija ekipa s izleta će se vratiti s paketom vina Vinarije Zaleznik. Povratak u Zagreb? Kad se dovoljno umorimo!

Želite s nama? Slušajte zagrebački Prvi radio (93.6 i 104.5 MHz) i na znak voditelja pošaljite e-mail na prvi@prviradio.hr. E-mail treba sadržavati vaše podatke (ime, prezime i kontakt telefon), te odgovor na jednostavno pitanje:  Koja je svetica zaštitnica Velike Gorice? (Natuknut ćemo vam da se na njen dan obično sije pšenica uoči Božića).

Šaljite mailove i putujte s nama jer Zagrebačku županiju vrijedi upoznati – ona zaista ima što ponuditi.

Za detaljnije informacije pišite nam na info@kamonaizlet.hr

Prvi izlet – Jastrebarsko! 

U nedjelju, 14.travnja posjetili smo Jastrebarsko. Vidjeli smo zanimljive lokacije i upoznali zanimljive ljude.

 

Odgovori