Čarobno mjesto stvoreno za najljepši odmor

Volite li šljunčane plaže, kristalno čisto more i krške stijene, mediteransku vegetaciju i uživanje u sezoni koja traje od svibnja do listopada tada dođite na otok Cres i potražite Hotel Zlatni lav.

Na raspolaganju su vam 24 dvokrevetne sobe i 5 apartmana junior suites. Sve sobe i apartmani su klimatizirani, imaju grijanje, SAT TV, telefon, kupaonicu s tušem i kadom, fen, balkon ili terasu s pogledom na park ili more i Kvarnerski zaljev.

Ljubitelji gastronomije i mediteranskih specijaliteta uživat će u restoranu koji svakodnevno nudi nadaleko poznatu cresku janjetinu te vrsne morske specijalitete pripravljene od svježe ribe i svježih namirnica koje svakodnevno pristižu do vrijednih ruku kuhara. Ljubitelji talijanske kuhinje uživat će u pastama s raznim umacima. Svaki obrok začinite i posebnim salatama i desertom koji je pripremljen prema autentičnim kvarnerskim recepturama.

Restoran preporučamo i turistima koji nisu gosti hotela, a vole uživati u vrhunski pripremljenim specijalitetima. Idealna klima i osebujna priroda pružaju kvalitetan, aktivan i raznovrstan odmor; od trekkinga, yoge, biciklističkih staza, planinarenja, jogginga… Od vodenih sportova tu je najam pedalina, kajaka, sandolina, skijanje na vodi, jedrenje, ronjenje…

Predlažemo vam i izlet do špilje Plave Grote s veličanstvenom igrom svjetla i mora ili posjet staništu bjeloglavih supova, izlete brodom… Rado viđeni gosti u hotelu su i motoristi koji pristižu iz cijele Europe.

Boravak na Cresu u hotelu Zlatni lav ostat će vam u lijepom sjećanju i po više od 1300 vrsta biljaka kojima se ovaj otok ponosi, a najveća atrakcija zasigurno je danas rijetka ptica – bjeloglavi sup koja se na ovom otoku sasvim lijepo udomaćila.

Dakle, što se čeka? Pakirajte kofere i krenite! Ljubazno osoblje hotela Zlatni lav nestrpljivo vas očekuje!

Hotel Zlatni Lav

Martinščica 18d, Martinščica 51556

tel:+385 (0)51 574 020

fax:+385 (0)51 574 062

mob:+385 (0)98 982 79 37 ili +385 (0)98 982 79 47

e-mail: reservation@hotel-zlatni-lav.com

Web: http://www.hotel-zlatni-lav.com/

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori