Hotel Sport

U sklopu Izletišta Petek nalazi se i nov, moderno opremljen Hotel Sport sa četiri zvjezdice. Smješten van prometne buke, u oazi tišine i mira, svojim sadržajima zadovoljit će sportaše, ali i obitelji koje dolaze na ovo mjesto kako bi uživale u ponudi koju rijetko gdje mogu naći.

Na raspolaganju gostima je suvremeni wellness centar s  masažom, kozmetičkim tretmanima, plivanjem u unutarnjem bazenu, saunama ili rekreacijom u teretani koja se proteže na dva kata. Priuštite sebi odmor kojeg ste zaslužili nakon napornog radnog tjedna. Odaberite najpotrebniju između nekoliko vrsta masaža: od klasične masaže tijela, preko aromamasaže ili masaže s pindama, do anticelulitne ili masaže s čokoladom. Od kozmetičkih tretmana na raspolaganju su vam razne vrste i metode. Izdvajamo njegu s medom koja je namijenjena umornoj i koži bez sjaja, metodu Afrodite (tretman morskom pjenom), lifting s vitaminom C, vinoterapiju, vakuum masažu…

Gostima su na raspolaganju i četiri saune: infracrvena na 55 stupnjeva, bio sauna zagrijana na 65 stupnjeva i sa 75% vlage,  parna kupelj sa 45 stupnjeva i vlagom 80-100%, te finska sauna sa 90%. Tu je i bazen koji sadrži hidromasažne mlaznice, protustrujno plivanje te masažni slap.

U sklopu centra uživajte i u kompleksu sportskih terena: teniski, nogometni tereni, teren za odbojku  na pijesku, kavez za mali nogomet, balon sa polivalentnom podlogom, vanjski bazen i dječje igralište.

Prostore Hotela Sport mladenci nerijetko koriste i za organizaciju vjenčanja. Posebno su zanimljiva vjenčanja uz vanjski bazen. Osim vjenčanja u Hotelu Sport organiziraju i djevojačke i momačke večeri. Momačke se najčešće održavaju na bazenu, dok djevojke često biraju wellness.

Pored hotela nalazi se i Restoran Garfield sa odličnom ponudom vrhunske gastronomije. Naravno, tu je i ljubazno osoblje koje će se potruditi da vaše vrijeme provedeno u ovom hotelu ostane zapamćeno samo po dobrim trenucima.

Hotel Sport 

Etanska cesta bb, 10310 Ivanić-Grad

Tel: +385 (0)1 2369-700

e-mail: info@hotel-sport.hr

Web: www.hotel-sport.hr

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori