Horor u živo: Kuća u šumi u kojoj vas čeka Samara, Krueger i Killer klaun

Kada zakoračite u Kuću strave u Gornjoj Radgoni u Sloveniji, horor filmovi  više neće biti što su nekad bili. U ovoj kući vi ste glavni akter, žrtva koju dočekuje sablasni klaun, Freddy Krueger, Samara i još puno horor likova koji će vam se, u sat i nešto programa, poigrati živcima.
Kuća smještena u šumi, sa zabarikadiranim  otvorima počela je s radom ovog ljeta,  a njezin vanjski zid već je ispisan porukama gostiju koji su ‘preživjeli’ ovu horor turu.
Kuća strave 1
Kuća je puna stravično realističnih horor stvari i ljudi koji će vas uplašiti  do srži. Zanimljivo je da kuća strave ima i horor turu za djecu.  U ovoj kući će vas zatvoriti u kovčeg sa ‘živim mrtvacom’, Freddy će vas piliti motornom pilom, stavit će vam vreću na glavu. No ipak 95 posto posjetitelja koji u nju zakorače prođe cijelu kuću i stoički prežive sve horor likove. Čuje se vrištanje i zapomaganje no na kraju svi vrište i smiju se od uzbuđenja.  Ostalih pak 5  posto gostiju već na početku procijene da to nije za njih.
kuća strave 3Inače, House of Horrors je mjesto za druženje, a nudi i catering za horror okupljanja i proslave, uključujući i dječje rođendane. U budućnosti možete tu i prespavati, a i sobe će bit strašne kao u horror filmu. To neće biti obične sobe, sačekajte noć, sigurno ćete se probuditi uplašeni. Spavanje će bit teško, jer će vas u sobi neko plašiti preko cijele noći.


Ovo je prvi House of Horrors u Sloveniji, a nova ponuda ima neograničen potencijal. House of Horrors je na službenoj Facebook stranici u samo dva mjeseca postignuo više od 10.000 sljedbenika. Horror kuće u inozemstvu imaju milijune sljedbenika i postale su vrlo isplativa industrija.

Odgovori