Holiday House Kozji Vrh

Poželite li se dobrog i kvalitetnog odmora tada vam preporučamo odlazak u Gorski kotar. Točnije, na Kozji Vrh, nedaleko od Čabra. Tamo vas čeka planinska kuća, smještena na 920 metara nadmorske visine, na osami u gotovo nedirnutoj prirodi.

I ljeti i zimi možete uživati u gustim šumama, rijekama, prekrasnim vidicima, ali i divljim životinjama koje u blizini još uvijek obitavaju, pa možda ugledate i vukove, divlje svinje, jelene, medvjede, divokoze i risove. I dok vam sa terase kuće pogled luta po Kupskoj dolini, a za vedrih dana po cijelom Gorskom kotaru sve do Skrada, vrhunski odmor očekuje vas u predivnoj komforno opremljenoj planinskoj kući.

U njoj se bez problema može smjestiti 8 ljudi pa je pogodna za obiteljske odmore ili uživanje sa dobrim društvom. Muški dio ekipe zasigurno će uživati u sobi sa bilijarom i mini barom. Ne želite li sami kuhati, u blizini se nalazi restoran sa domaćim jelima ovog kraja. Probajte gulaš od divljači s palentom, bajtarske štrukle, goranske krvavice, čabranske pastrve, vrganje s jajima, pečenog puha ili gulaš od puha, štrudle i kolače od šumskog voća. Na obližnjem OPG-u možete kupiti domaće mlijeko, sireve, voće, voćne sokove i alkoholna pića spravljena po tradicionalnoj recepturi iz ekološki uzgojenih plodova. Uživajte u okusu kravljeg sira škripavca, likerima i vinima od šumskih plodova, medu i medici…

No nije to jedina zabava koja vas očekuje. Ljubazni domaćini imaju još kojeg asa u rukavu, tako da vam mogu organizirati i aktivan odmor u prirodi. Ljubitelji aktivnosti i sporta mogu uživati u airsoftu, biciklizmu, fotosafariju, jahanju, lovu i ribolovu, raftingu ili skijaškom trčanju. Ukoliko vam ni to nije dosta, preporučamo izlete na izvor Čabranke i Kupe, ili pak izlet do Lokvarskog jezera u kojem su uhvaćene neke od najvećih pastrva na svijetu te do Križne jame koja se nalazi u Sloveniji. Tu je i Milanov vrh ili NP Risnjak, a planinari će svakako uživati u penjanju slovenskim Snežnikom.

Holiday House “Kozji Vrh”

Šumarska 5, Kozji Vrh

51 307 Prezid

Mob: +385 (92) 149 1120

Mob: +386 (51) 326632

e-mail: info@gorskikotar.eu

Web: www.gorskikotar.eu

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori