Hit destinacija: 90 sekundi čistog užitka

Crikvenica,

Audiovizualna šetnja  jednom našom predivnom rivijerom poziv je na odmor, opuštanje i čisti užitak. Promotivni je to film koji otkriva čarobnu Crikvenicu te svu njezinu raskoš, ljepotu i ponudu. Uživajte u 90 sekundi čistog užitka, koje će vas u trenutku ‘teleportirati’  u atmosferu odmora i ljeta, lišenog stresa i obveza. Zastanite opustite se i uživajte. ‘Discover, enjoy, repeat’!
Turistička zajednica Grada Crikvenice pripremila je zaista posebnu audovizualnu šetnju rivijerom.U filmu se tako, među ostalim, skladno isprepliću gastronomija, čarobno lijepe plaže, prirodne ljepote, zdravlje, sport, rekreacija i zabava te kulturno-povijesna baština.

Inače Turistička zajednica Grada Crikvenice pripremila je četiri verzije novoga filma. Film ‘Relax, feel good, repeat’ posvećen je aktivnom odmoru i zdravstvenom turizmu, a u 60 sekundi prikazuje sve pogodnosti destinacije koje su prepoznate još koncem 19. st., lječilišne ustanove na rivijeri te brojne mogućnosti za sportaše i rekreativce svih generacija. Prikazuje rivijeru zdravlja u punom svjetlu i, kako mu i ime kazuje, rivijeru koja opušta i postiže da se osjećamo dobro. Četvrta i najkraća verzija filma u svega 30 sekundi donosi priču o događanjima, a ime joj je ‘Live, learn, repeat’. Prikazuje rivijeru u kojoj je posjetitelju svaki dan doživljaj. Rivijeru koja zabavlja i poučava tradiciji i ovdašnjemu načinu života.
Glavnina filma je snimljena tijekom 2014. i 2015. godine, a brojni i raznovrsni motivi i aktivnosti snimani su prema zamislima Turističke zajednice Grada Crikvenice. Atraktivne kadrove četiriju glavnih glumaca – Crikvenice, Dramlja, Jadranova i Selca vjerno prati i glazba, dijelom i tradicionalni glazbeni izričaj pa se tako u filmovima, primjerice, pojavljuje i ženska klapa ‘Sveta Jelena’ iz Dramlja, a Trio ‘Crikvenica’ pjeva ‘Crikvenice moja’. Pjev ptica i glasanje galebova neki su od zvukova prirode koji su također našli svoje mjesto u filmu, približavajući gledatelju prirodu ovoga kraja.

Riječ ‘repeat’ povezuje sva tri naziva filmova, kazujući istovremeno ‘dobro nam došli’, a nakon što dođete i doživite našu rivijeru, zavoljet ćete je i u mislima zakazati sljedeći susret, jer htjet ćete sve ponoviti i otkriti neke nove, vlastite priče.
Mi vam donosimo verziju od 90 sekundi. Uživajte, a čim završe, ne zaboravite pritisnuti ‘repeat’.