Gradska pivnica Ivanić

Nakon napornog radnog dana vrijeme je za opuštanje – a kako se najbolje opustiti znaju u Gradskoj pivnici Ivanić.

Ovaj kafić i restoran subotom se pretvara u noćni bar Semafor koji je otvoren od 21 do 05 sati ujutro i u to vrijeme zabava vam je zajamčena. Ukoliko ste više „dnevni tip“ tada je važno da znate kako u odličnoj kavi možete uživati od 7 do 23 sata svaki dan osim nedjelje. Nedjeljom pivnica ne radi.

Ukoliko tražite mjesto gdje bi obilježili važne događaje u vašem životu i životu vaše obitelji tada je Gradska pivnica Ivanić pravi izbor za vas. Prepustite organizaciju domjenaka, svadbi, krstitki i karmina stručnim rukama ljubaznog osoblja. I ne brinite – vaši gosti neće ostati ni žedni ni gladni jer u pivnici možete poput pravih gurmana uživati u širokoj lepezi jela od mesa, divljači i ribe, a sve to možete zaliti vinom ili pivom čijeg izbora ne nedostaje.

Svaki radni dan lakši je ako smo siti, a to znaju i u ovoj pivnici pa su se potrudili da svakodnevno pripremaju niz gableca po veoma pristupačnim cijenama.

No, da ne bi sve ostala samo naša priča dođite u Gradsku pivnicu Ivanić i uvjerite se sami u kvalitetu njihove ponude – nećete požaliti!

Gradska pivnica Ivanić

Savska 15, Ivanić-Grad

Tel: + 385 (0)1 288 88 40

Mob: + 385 (0)98 275 124

 

Odgovori