Gorski tok: rafting, kanu safari…

Ljubitelji prirode, dobre zabave i uzbuđenja – Gorski tok vas čeka. Provedite dan uživajući u prekrasnom okruženju Gorskog kotara ili spuštajući se bistrom i brzom Kupom.

Ekipa iz Gorskog toka osmislila vam je lude provode na kojima mogu uživati manja i veća društva ili ekipe na team buildingu. Okušajte se u raftingu, vožnji kanuom ili kajakom, krenite na kanu safari, spustite se vodenim toboganom u sklopu kanuing avanture u Vražjem prolazu ili poradite na zdravlju.

Ljubiteljima jezera preporučamo vožnju kajacima Lokvarskim ili Fužinarskim jezerom, a za ljubitelje mora Gorski tok organizira vožnju kajacima prelijepim lagunama u kojima ćete se kupati u bistrom moru i uživati u svježem ribljem obroku.

Za vaš dobar provod brine se ekipa Gorskog toka s višegodišnjim iskustvom, ali i najmodenijom opremom i čamcima. Upoznat ćete dijelove Lijepe naše do kojih standardnim putevima ne možete doći, a nakon dana provedenog u netaknutoj prirodi sigurno ćete zaboraviti stres. I zato, vesla u ruke, skije na noge ili štapove u ruke. Provedite dan aktivno u dobrom društvu i okruženju.

Gorski tok d.o.o.

Lujzinska cesta 39, 51300 Delnice

Tel: +385(0)51 812 864

Mob: +385(0)98 177 25 85

Web: www.gorski-tok.hr

e-mail: info@gorski-tok.hr

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori