Etno park Zagreb otvorio vrata čarobnog svijeta

etno park zagreb,

Nedavno predstavljen, Etno park Zagreb otvorio je svoja vrata i predstavio jedinstveni spoj povijesti i sadašnjosti, umjetnosti, turističke i gastro – zabavne ponude. Impresivno zdanje od sada je otvoreno za sve posjetitelje, a nova ponuda sadržaja jedinstvena je u Hrvatskoj. Čarobni spoj svjetlosnih efekata, najmodernijih gastro delicija i organizacije na svjetskoj razini novitet su koji privlači.

‘Etno park Zagreb nova je turističko, gastro – zabavna destinacija koja će osim brojne turiste, vjerujem  oduševiti sve građane Zagreba i okolice. Etno park i njegova ponuda izvrsna su nadopuna turističkoj ponudi Hrvatske‘,  izjavila je vlasnica Etno Parka Zagreb Nikolina Fiolić Crnjak.
Impresivno imanje prostire se na čak 40.000 metara kvadratnih u mjestu Mala Mlaka. Uz izvorni turopoljski čardak prepun unikatnog namještaja različitih povijesnih stilova, ljetnikovac s pogledom na Zagreb i Medvednicu idealan za bijeg od gradske vreve te prekrasan voćnjak sa stotinama nasada raznog voća, ovo prekrasno imanje nudi i originalan koncept organizacije različitih događanja.

U čarobnom svijetu povijesti i prirode svoje mjesto pronašla je moderna staklena instalacija koja Etno parku daje duh sadašnjosti i jednu potpuno novu dimenziju. Novo mjesto s jedinstvenim gastro – zabavnim konceptom očekuje svoje prve goste, a u narednim mjesecima obećaje brojne nezaboravne proslave najljepših životnih trenutaka i posebnih prigoda.

U Etno Parku Zagreb trenutno možete pronaći sljedeće ponude:
Razgledavanje ‘Zbirke sjećanja’
Organizaciju proslava, evenata, team buildinga (max. 60 ljudi)
Fotografiranje i snimanje za posebne prigode (npr. vjenčanje)
NAPOMENA:
Posjet Etno Parku Zagreb moguć isključivo u organiziranim grupama
Najaviti svoj dolazak barem tjedan dana ranije

Odgovori