Kamen i drvo: Oaza udobnosti smještena u dolini leptira

Želite savršen odmor  s društvom, obitelji ili možda s dragom osobom? Takav odmor morao bi biti na mirnom mjestu, bez gužve i galame u prirodnom okruženju. Imamo pravo mjesto za vas – Etno kuća Gorski raj.

Ova bajkovita kuća nalazi se na proplanku sela Velika Lešnica, pored Broda na Kupi. Slovenska granica udaljena je samo dva, a Delnice 9 kilometara. Nedaleko kuće je Dolina leptira u kojoj možete uživati u ljepoti i bogatstvu boja ovih letećih ljepotana, a osim toga, za vrućih ljetnih dana osvježenje možete potražiti na obližnjoj rijeci Kupi.

U kući se nalazi 6 kreveta sa svim pratećim sadržajima. Ljeti ćete uživati u svježim noćima, a zimi kroz prozor gledati snježne pahulje. Idealno, zar ne? Ukoliko želite povesti na izlet i kućnog ljubimca, nema problema, mjesta ima i za živahne četveronošce. Etno kuća Gorski raj pružit će vam užitak o kojem ćete još dugo pričati; prostrani dnevni boravak kojeg krase kamen i drvo sa zanimljivim etno detaljima idealno je mjesto za vaš odmor i uživanje.

Područje Kupske doline u kojem se Gorski raj nalazi idealan je za ljubitelje šetnji, kupanja, razgledavanja špilja, ali i vožnji kajakom, kanuom ili raftinga. Bez obzira na godišnje doba, neće vam biti dosadno. U vašem susjedstvu nalaze se autohtone drvene kuće, smještene u zelenim oazama i voćnjacima. U kući se nalazi kuhinja u kojoj će biti užitak pripremati jela iz domaćih namirnica nastalih iz eko proizvodnje. Domaćini će vam nabaviti sve što vam je potrebno: med iz košnice udaljene samo 100 m od kuće, pastrve iz obližnjeg uzgajališta, domaću rakiju… Ne preostaje vam ništa drugo nego uživati u svim detaljima koji ovu kuću čine posebnom!

Gorski raj ima sve preduvjete da postane mjesto na koje ćete se rado vraćati!

Etno kuća Gorski raj

Velika Lešnica 11, 51301 Brod na Kupi

Mob: +385 (0)91 4301 033

e-mail: ssalex1111@gmail.com

Web: www.etnokucagorskiraj.com

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori