Dječje vodeno carstvo u koje će se zaljubiti i veliki

aqualuna,

Ako tražite idealno mjesto za bijeg s djecom znamo kojim putem trebate krenuti kako bi otkrili pravo dječje carstvo.  Idealno je za sve koji traže dnevni aranžman koji će ispuniti očekivanja velikih, a posebno malih gostiju, koji će  pružiti osvježenje, odmor i odmak od svakodnevice. Na putu prema Zagorju točnije Kumrovcu, skrenite prema Podčetrteku mjestu u Sloveniji tik uz granicu s Hrvatskom. Niti 15 minuta vožnje od granice s desne strane pred očima će vam se otvoriti čarobni svijet kojim vlada ‘divovska kobra’, tobogan rezerviran za one najhrabrije, ali i mnoštvo drugih tobogana prilagođenih svim uzrastima.  Mjesto je to s nekoliko bazena, termalnom vodom, životinjicama iz džungle koje su se ‘smjestile’ na zelene površine, s bazenom s valovima. Mjesto je to  koje će vas, kada prođete kroz glavna vrata, uvesti u relaksirajuću stvarnost, daleko od briga i obveza. Temperature su sve više stoga spas od gradskih vrućina možete potražiti upravo u Aqualuna parku i Termama Olimia. U pitoresknom  malom slovenskom mjestu Podčetrtek udaljenom samo sat vremena od Zagreba pronaći ćete sve što je vašoj obitelji potrebno za nezaboravan odmor.

Vodeni park Aqualuna koji se prostire na čak tri tisuće četvornih metara vodenih površina pravi je raj za najmlađe. Bazeni s najvećim valovima u Sloveniji, razni vodeni tobogani, brze staze i divlji zavoji oduševit će djecu i odrasle, a istinski izazov za one najhrabrije je tobogan King Kobra koji omogućava spust s osam metara visine po dvjema stazama, preko kružnih putova, preokreta i zavoja – pri brzini od 50 kilometara na sat!

Tu je također i Aquajungle u kojem se nalaze četiri stupa s palmama, više od 70 efekata i dodataka koji potiču interaktivnu igru, probušene kante iz kojih se izlijeva voda, vodeni pištolji, mreže i vodeni vulkani. Da ne bi sve ostalo samo na kupanju u Termama Olimia za mališane je organizirana bogata animacija u Mini klubu te uzbudljiva igra Potraga za zlatom.

A dok se oni brčkaju i zabavljaju vi se možete sunčati i plivati u termalnoj olimskoj vodi, opustiti se u jednoj od devet tematski obojenih sauna ili si priuštiti neki od brojnih tretmana u wellness centru Orhidelia koji je sedmu godinu proglašen najboljim wellnessom u Sloveniji.

Svaku večer organizirani su zabava i koncerti, a tu je i bogata ugostiteljska ponuda u kojoj će uživati čitava obitelj – vitalni doručak koji osigurava energiju za cjelodnevno kupanje na bazenima i domaća večera s velikim izborom lokalnih specijaliteta, dječjim i ‘front cooking’  kutkom u kojem kuhara možete upitati za savjet.

Odmor u Termama Olimia također pruža i razne mogućnosti za fizičku aktivnost. Ljubitelje biciklizma ovdje čekaju deseci kilometara biciklističkih staza primjerenih za rekreativce ali i za nešto iskusnije bicikliste, a cijeli kraj je kao stvoren za opuštajuće šetnje u hladovini gustih šuma. Ljeto nikad nije bilo zabavnije, stoga pravac Terme Olimia!

 

Odgovori