Cafe Sjedi 5: Cool mjesto u Zagrebu

Cafe sjedi 5,

Najfinija hrana, vino i pivo su iz Istre stigli ravno u srce Zagreba.  Naime, Cafe Sjedi 5- otvoren u Tkalči  nudi istarske specijaliteti, ali i prirodne sokovi, odlično vino i pivo, te hranu lokalnih OPG-ova.
Cafe Sjedi 5, mjesto je na kojem možete uživati u prirodnim napicima, domaćim, svježe pripremljenim ledenim čajevima, limunadi i narančijadi koji su zaslađeni samo s medom.
Novo cool mjesto u gradu stvoreno je i za finu kavu, vina i klopu, a možete ga posjetiti svakim danom do ponoći. Ujutro će terasa biti savršeno mjesto za prvu kavu, tijekom dana za poslovni sastanak i neki fini zalogaj,  a navečer za bruschette i  fino vino, odnosno fino istarsko pivo.
Posebnost ovog kafića je i plavo vino. Koje dolazi iz Španjolske. Riječ je Vinu Azul, koji je po tipu zapravo Chardonnay s dodanim antocijanom iz crnog grožđa koji se tamo prirodno nalazi. Vinogradi ovog vina su u mjestu Almería 400 kilometara udaljeni od Madrida i prostire se na gotovo milijun i pol kvadratnih metara.

Što se zalogaja tiče, u ponudi imaju bruschette s istarskim maslinovim uljem i češnjakom, nachos chips s dva umaka koji se odlično slaže s pivom.  Goste će oduševiti i palačinke, kruh i domaći pekmezi… Radno vrijeme Cafe Sjedi 5 je svaki dan do ponoći.

Odgovori