Boutique hotel sa spa centrom u kojem ćete zablistati

villa andrea,

Želite li na Jadranu uistinu uživati tada vam preporučamo odlazak u Boutique Hotel Villa Andrea u Tučepima. Ovaj komadić raja na obali Jadranskog mora, vlasnik hotela Dave Cain, poželio je podijeliti sa svojim gostima stvarajući vrhunski objekt u kojem ćete se prije svega osjećati kao kod kuće.

U ovaj mali obiteljski hotel, tradicionalne dalmatinske gradnje ukomponirani su svi zahtjevi današnjeg vremena. Uživat ćete u udobnom i komfornom smještaju, vrhunskoj usluzi, ali i odličnom restoranu i vinskom podrumu. Za vaš potpuni odmor u sklopu Ville se nalazi i Spa centar Shine On u kojem ćete se riješiti stresa i potpuno opustiti.

Smještaj – raskoš i luksuz spojeni sa tradicijom tučepskog kraja

Na raspolaganju vam je 17 dizajnerski uređenih soba u kojima se njeguje tradicija i autohtonost, luksuz i udobnost. Sve sobe imaju satelitsku televiziju, hotelski TV kanal, wi-fi, elektronički sef, telefon s direktnim biranjem, mini bar, klimatizacijski uređaj te moderne kupaonice s tuševima, sušilima za kosu i higijenskim potrepštinama.

Prema vašim potrebama i željama možete birati želite li Superior sobu, Standard ili Obiteljsku sobu. Tu su i Delux-junior suite, zatim klasična soba s dva odvojena kreveta, klasična dvokrevetna ili trokrevetna soba. Svaka uređena na svoj osebujan način i samo s jednim ciljem – da vama bude što ljepše.

Vrhunski odmor

Kako bi vaš odmor bio što kvalitetniji i ugodniji, u sklopu Ville Andrea uređen je i vrhunski Spa centar u kojem će se ljubazno i stručno osoblje rado pobrinuti za vas, rasteretiti vas i opustiti. Na recepciji Ville možete izabrati dodatne ponude/izlete kao što su: morska šetnja „Makarska čarolija“, Yoga „Dodir kasnog ljeta“, tematska putovanja i brojni drugi izleti.

Gastronomski užitci

Ljubitelji gastronomskih delicija uživat će u Restoranu Olive Tree u kojem vas čekaju autentična lokalna i tradicionalna jela, biseri naše kuhinje, kao i internacionalni specijaliteti. U ovom iznimno ugodnom ambijentu moguće je organizirati i vjenčanja do 80 uzvanika, svečane ručkove i večere kao i sva obiteljska druženja i proslave, poslovne ručkove i večere, dječje rođendane ili pak team buildinge.

No, završetak vrhunskog objeda ne mora biti i završetak vašeg druženja i uživanja. Uz serenadu i vrhunska domaća vina uživanje nastavite u vinskom podrumu. Osladite se vrhunskom kapljicom naših najboljih vinara i kušajte vina kontinentalne Hrvatske, uživajte u ponudi istarskih i dalmatinskih vinara ili se prepustite užicima vinske kapljice s naših otoka.

Ovaj prekrasan Boutique Hotel našao se i među najboljima na Trip Advisoru te dobio nagradu u kategoriji malih hotela i u kategoriji povoljnih (bargain) hotela, koja se dodjeljuje na temelju recenzija gostiju hotela.

Što reći nego gosti su potvrdili, a na vama je da i vi iskusite čaroliju boravka u prekrasnom Boutique Hotelu Villa Andrea. Rezervirajte svoj odmor iz snova već danas!
NAPOMENA: Za sverezervacije napravljen isključivo preko booking sistema Ville Andree gosti dobivaju
Vinsku probu sa zakuskom za dvoje gratis -jednokratno.

Boutique Hotel Villa Andrea & Olive Tree restoran

Kamena 46, 21325 Tučepi

Telefon: +385 (0)21 695 240 (00h-24h)

Faks: +385 (0)21 695 259

Mobitel: +385 (0)98 356 718

e-mail: villa-andrea@villa-andrea.info

Web: www.villa-andrea.info

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori