Arcadia wellness park

Mira se zaželio čovjek, ali gdje da ga nađe?

Odgovori na teška životna pitanja uvijek su blizu.

ARCADIA WELLNESS PARK

Centar totalnog odmora

Posjetite već ovaj vikend jedinstveni wellness, rekreacijski i edukativni centar sjeverozapadne Hrvatske – Arcadia wellness park. Ova prekrasna i mirna oaza namijenjena je postizanju unutarnjeg mira i ravnoteže te kao jedinstveni turistički proizvod objedinjava različite vrste wellness sadržaja, kreativnih, rekreativnih i edukativnih aktivnosti u cilju postizanja potpunog i kvalitetnog odmora.

Ovaj park je zasigurno nešto o čemu sanja svaki čovjek današnjice, jer u vremenima brzog i stresnog načina života zapostavljamo sebe, svoju dobrobit i mir, a postići te temeljne čovjekove potrebe možete upravo na ovom mjestu. Arcadia wellness park se nalazi u bregovitom dijelu Međimurja, desetak kilometara od Čakovca i Toplica Sveti Martin, unutar Spomenika prirode Bedekovićeve grabe – staništa zaštićene vrste leptira plavca čiji je stilizirani prikaz logotip ovog parka. Arcadia se sastoji od wellness objekta, zasebnog apartmanskog smještaja sa četiri zvjezdice te okolnog hortikulturnog vrta. U široj okolici prostiru se šume i livade s uređenim šumskim šetnicama.

Naziv Arcadia u prenesenom, metaforičkom smislu označava mjesto ispunjeno harmonijom čovjeka i prirode, a park je namijenjen svima koji žude za osamom, spokojem, mirom i tišinom. Uživati možete u nizu sadržaja čija je prvenstvena svrha vaš odmor i opuštanje: wellness, meditacija, rekreacija, kreacija i edukacija.

Wellness sadržaji podrazumijevaju vrhunsku medicinsku masažu, finsku saunu sa saunskim bazenom, slanu sobu, glazbenu terapiju i tople kupke s morskom soli u hidromasažnoj kadi.

Rekreativne aktivnosti podrazumijevaju šetnju obližnjim šumskim šetnicama i trim-stazama, boćanje na uređenom igralištu, badminton, vožnju biciklima do mlina na rijeci Muri i druge oblike lagane i opuštajuće rekreacije.

Kreativni sadržaji zastupljeni su crtanjem na štafelaju, modeliranjem u glini te mogućnošću osmišljavanja originalnih kreativnih aktivnosti, ovisno o osobnim sklonostima.

Edukativnu znatiželju ispunit ćete obilaskom terapijske Filozofske šetnice – Atenske škole. Ona će vas na vrlo promišljen način uvesti u zanimljiv misaoni svijet antičke Grčke i Rima, potičući u vama prirođenu potrebu za dubljim promišljanjem i preispitivanjem samoga sebe.

Smještaj

Studio apartman (4*) se nalazi neposredno uz wellness objekt i okružen je živopisnim hortikulturnim vrtom. Zapravo, cijeli odmorišni kompleks Arcadia wellness parka prostire se na preko 2.500 m2 i dio je jednog puno većeg hortikulturnog vrta koji ga okružuje – Spomenika prirode Bedekovićeve grabe. Apartman je opremljen klima uređajem, SAT TV-om, telefonom s direktnom izlaznom linijom, besplatnim WiFi internetom, kuhinjom i terasom. Kupaonica ima tuš kabinu, WC, sušilo za kosu, ručnike i papuče. Sve vam je na dohvat ruke i na vama je samo da se opustite i uživate.

Priroda, mir, tišina, cvrkut ptica i miris obližnjih livada i šuma cijeli će vaš doživljaj Arcadia wellness parka učiniti još boljim, zato ne oklijevajte i rezervirajte svoje vrijeme odmora i opuštanja već danas.

Arcadia wellness park

Frkanovec bb, 40311 Lopatinec, Međimurje

Tel: +385 (0) 40 363 003

Mob: +385 (0) 98 303 601

Mob. 2: +385 (0) 99 2233 775

e-mail: info@arcadia-wellnesspark.hr

Web: http://arcadia-wellnesspark.hr/

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori