Adrenalin park Vrata: Avantura koja se ne propušta!

poligon,

U potragu za adrenalinskom pustolovinom ne trebate ići daleko.  Jedan prelijepi zabavni i paintball park smješten u Gorskom Kotaru, jamči super zabavu, čisti zrak, predivnu prirodu i naravno puno aktivnosti zbog kojih će vam srce jače  zakucati, a krv brže prostrujati. U njemu ćete razbuditi tijelo, napuniti ga kisikom i odlično se  zabaviti. Avantura je to koja se ne propušta.
Naime, na čak 7000 metara, ovog zabavnog i paintball parka možete zapucati s kuglicama u boji, popeti se na stijenu visoku sedam metara, spustiti se zipline-om,  odapeti luk i strijelu,  proći adrenalinski poligon s dva nivoa i još puno toga.
U adrenalin parku organizirat će vam po potrebi i zabave, poput rođendana, momačkih i djevojačkih, a za poslovne klijente imaju odlične  team building pakete.
U ovom zabavnom i paintball parku nude se i osvježenja uz bezalkoholna, alkoholna pića i kavu.  A nakon svih aktivnosti gosti mogu dogovoriti i roštilj. Naime, vlasnici nude sjedeća mjesta za čak osamdeset ljudi.

U ovom predivnom zelenilom okupanom parku, svi gosti dožive jedinstveno iskustvo, nauče neke  nove sportske vještine, ispitaju granice svoje izdržljivosti, ali se ujedno i opuste. Zelenilo i čisti zrak goranskih šuma u kombinaciji s pustolovinom ovog predivnog adrenalin parka ovu destinaciju čini idealnom za bijeg od stresa i svakodnevnih obveza.

Stoga kada se zaželite adrenalinske pustolovine, skupite ekipu i zaputite se u Gorski Kotar. Čeka vas ugodno druženje na svježem goranskom zraku uz malu ili veliku dozu adrenalina, po vašoj želji… čekamo vas …

Radnog vremena nema jer se radi na upit i po dogovoru.

IZ PONUDE IZDVAJAMO: 

SPLATMASTER – zabava za cijelu obitelj
SplatMaster je proizvod za djecu i odrasle koji ispucava kuglice punjene bojom koje se pri udarcu u metu rasprsnu. Kuglice su 100% biorazgradive, neotrovne i vrlo lako se ispiru vodom. Osnovni mehanizam za ispucavanje kuglica je opruga pri čemu je brzina kuglica otprilike 37 m/s (primjerice kod paintballa 90 m/s). Pri takvoj brzini, kuglicu je lako vidjeti i prije nego osjetite pogodak, tako da istu možete manevriranjem izbjeći.
SplatMaster je napravljen tako da djeca (i odrasli!) u dobi od 9 + mogu s njime lako upravljati. SplatMaster je svestran proizvod s kojim se može igrati doslovno bilo gdje. Osnovno i jedino sigurnosno pravilo je da se za vrijeme igre mora imati paintball maska.

BATTLE ARCHERY
Archery nova je disciplina, mješavina streličarstva, graničara i paintballa. Namijenjena je svim uzrastima od 10-99. Igra se na posebno uređenom igralištu, pomoću luka i strijela koje na vrhovima imaju spužvu. Svaki igrač dobiva zaštitnu masku, štitnik za ruku, luk i strijele te potrebnu edukaciju na početku turnira.
Spuštanje po čeličnom užetu dužine 100 metara iznad našeg paintball terena.

Umjetna stijena
Slobodno penjanje je jedan od sportova s najbržim porastom na svijetu. To je disciplina koja se razvila iz alpinizma, a karakterizira je slobodno svladavanje penjačkih smjerova bez korištenja tehničke opreme za napredovanje, već se oprema koristi za spriječavanje eventualnih padova. Za razliku od alpinizma smisao sportskog penjanja je savladavanje što težih detalja stijene “slobodnom tehnikom” bez obzira na visinu uspona. sportsko penjanje prakticira se na sportsko penjačkim smjerovima, karakterističnim prvensteno svojom malom dužinom (8 – 30 metara) i unaprijed postavljenim sigurnim međuosiguranjima, najčešće ekspanzivnim klinovima u malim razmacima, čime sportski smjerovi (kao i sportsko penjanje općenito) postaju daleko sigurniji u odnosu na klasične alpinističke smjerove. U Zabavnom i paintball parku Vrata izgradili smo 7-metarsku umjetnu stijenu za penjanje koja je prilagođena svakome: onima koji se nisu nikada penjali ali i iskusnijim penjačima. Pozivamo Vas da se okušate u penjanju. Naši instruktori će Vam pojasniti osnove penjanja i biti uz Vas kad se vinete uvis.

Zračni pištolj
Gađanje sa zračnim pištoljem (Airsoft gun Beretta M-92). Cilj je pogoditi što više preklopnih meta u ovom slučaju pet komada.

ZIPLINE

Spuštanje po čeličnom užetu dužine 100 metara iznad našeg paintball terena.

 

KONTAKT:
Mostići 11
Fužine / Gorski kotar / Hrvatska

web: www.paintball-vrata.com

Facebook: Zabavni paintball park Vrata

mob: 095/807 11 96; 098/170 81 66
051/835 608

Kontakt e-mail:zoran.racki@ri.t-com.hr

Odgovori