Adrenalin park Kupjak

adrenalin park kupjak

Smješten u prekrasnoj prirodi goranskih šuma i polja na otprilike 800 m nadmorske visine Adrenalin park Kupjak pravo je mjesto za provođenje aktivnog odmora.

Poseban dojam ostavlja pogled sa vidikovca parka koji pred vašim očima otvara ljepotu šuma i brda koja vam je kao na dlanu sve do slovenskih Alpa. Adrenalin park Kupjak smješten je poviše izletišta zaštićenog krajolika Zelenog Vira – Skrada te je planinarskim stazama povezan sa tim izletištem. Uz rub parka proteže se nekoliko kilometara dugi šumski put pogodan za šetnju i vožnju biciklima. Dio parka smješten je na livadama, a dio nudi debeli hlad crnogorične šume. U svakom slučaju Adrenalin park Kupjak doslovce nudi ponešto za svakoga: diskreciju, mir, uživanje uz zvukove goranske prirode ili pak mnogo antistress programa kroz razne aktivnosti koje su dodatno začinjene roštiljanjem, pjesmom i odličnim provodom bez ograničenja boravka.

U Adrenalin parku Kupjak  možete uživati u aktivnom druženju uz paintball, ekstremnoj vožnji na Zip-line-u, bridgingu (viseći mostovi sa preprekama), streličarstvu, streljaštvu (gađanje iz puške i pištolja), ljudskom stolnom nogometu, najmu vrhunskih Trek bicikala, splat master- paintballu za djecu od sedam godina na dalje ,trampolinu, badmintonu, pikadu, zorbingu za djecu od 4 do 10 godina, dječjoj olimpijadi… a na raspolaganju vam je i mogućnost nadopune aranžmana sa ponudom raftinga, kayakinga, kanu safarija, canyoninga ili drugih zanimljivih programa kreiranih prema vašim potrebama i željama. Naravno tu je i mogućnost odličnog team buildinga. A nakon aktivno provedenog vremena u predivnoj goranskoj prirodi na raspolaganju vam je besplatna sjenica sa roštiljem gdje možete slaviti momačke ili djevojačke večeri, rođendane ili pak jednostavno uživati u ukusnoj i zabavnoj roštiljadi sa svojom ekipom.

Adrenalin park Kupjak nalazi se svega 20 minuta od Rijeke i 50 minuta vožnje od Zagreba. Ova lokacija nudi prirodu i slobodu za kojima moderan čovjek toliko žudi u svom svakodnevnom stresnom i napornom životnom ritmu. Upravo vas iz tog razloga zovemo da dođete u Adrenalin park Kupjak i uživate u svim ljepotama i mogućnostima koje Gorski kotar pruža. Ljubazni djelatnici Adrenalin parka Kupjak nude srdačnost, gostoprimstvo, domaći ambijent, ekološku osviještenost i rad sa „guštom“. Princip rada ovog parka posebno će vam se svidjeti, jer vas Adrenalin park Kupjak uvijek dobro nagrađuje.

Provedite aktivan odmor u prekrasnom goranskom okruženju Adrenalin parka Kupjak i zapamtite – nema ograničenja boravka, dan koji rezervirate samo je vaš za uživanje.

Adrenalin park Kupjak

Kupjak 72, 51 313 Kupjak, Gorski kotar

Tel: +385 (0)51 817 700

Mob: +385 (0)99 672 2523

Mob 2: +385 (0)91 569 2979

e-mail: info@adrenalinpark.com.hr

Web: www.adrenalinpark.com.hr

apk_logo

 

 

Kontaktirajte objekt:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori