A dobitnica poklon paketa Jantar kozmetike je!

jantar,

Ovog ljeta na plaži zasjajte uz baršunasto meku i svilenkasto glatku kožu! Put do kože bez dlačica nikada nije bio lakši jer vas Jantar profesionalna kozmetika nagrađuje paketom Jantar šećerne paste za egipatsku depilaciju i Jantar losionom za sprječavanje urastanja dlačica u vrijednosti 250 kuna. Dovoljno za depilaciju i njegu cijelog tijela.

Uklanjanje neželjenih dlačica upotrebom šećerne paste poznato je više od 2000 godina. U drevnom Egiptu, ali i na srednjem Istoku (Perzija) smatralo se da tijelo bez dlačica odražava mladost, ljepotu i čistoću. Šećerna pasta nije namijenjena samo ženama, nego i muškarcima, a s njom se mogu depilirati svi dijelovi tijela (ruke, noge, leđa, pazuha, prepone …) i lica.

Jantar šećerna pasta za depilaciju je 100% prirodnog sastava, manje boli od depilacije voskom, a preporuča se za uklanjanje dlačica cijelog tijela, osobito za depilaciju osjetljivih zona, ostavljajući kožu glatkom bez neželjenih i uraslih dlačica, iritacije kože i popucalih kapilara. Zbog svog sastava Jantar šećerna pasta ima savršenu plastičnost i elasticitet što ju čini vrlo pogodnom za upotrebu, ekološki je prihvatljiva, a nakon upotrebe može se odlagati kao organski otpad.

Jantar losion za sprječavanje urastanja dlačica omekšava kožu, usmjeruje rast dlačica, njeguje i hidratizira.  Preporuča se za omekšavanje kože i cjelovitu njegu tijela kako bi se spriječilo urastanje dlačica i razvoj upalnih procesa, osobito na osjetljivim zonama.

Dobitnica nagrade je:  Petra Landripet

Naučite koristiti šećernu pastu
Korištenje šećerne paste za uklanjanje neželjenih dlačica s Jantar Professional proizvodima olakšava depilaciju pojedincima i profesionalcima u kozmetičkim salonima.

Jantar Professional svojim korisnicima nudi mogućnost naučiti pravilno upotrebljavati Jantar šećernu pastu. Više o edukacijama saznajte OVDJE
GALERIJA: Upotreba Jantar šećerne paste u kozmetičkom salonu

Odgovori