3 odlična izletišta stvorena za vikend bijeg u prirodu

izletista,

Toplo vrijeme, sunce i priroda koja se budi, najbolji su poziv za vikend van grada, mini izlet koji će vam napuniti baterije.  Donosimo vam tri odlična mjesta za mini bijeg iz grada, na kojima ćete uživati.

Izletište Konaci
Ukoliko ste zasićeni gradskim životom, dođite u planine i opustite se na Izletištu Konaci gdje će vas dočekati ljubazni vlasnici, ugodna i prijateljska atmosfera te prekrasna priroda. Obitelj Jankov odlučila je dugogodišnji život u Zagrebu zamijeniti životom na Bjelolasici, a sve očarani gotovo bajkovitom prirodom Bjelolasice ostavili su užurbani ritam i zvukove gradskog života iza sebe te sada uživaju u miru i skladnom suživotu čovjeka. Na njihovom izletištu možete kušati malinovac, uživati u palačinkama ili štrudli od malina, ali i rezervirati smještaj te prespavati okruženi mirom, tišinom i čistim zrakom.  Svi koji su spavali na Bjelolasici kažu kako spavanje tamo ima posebnu draž. Više o izletištu Konaci pročitajte ovdje.


Arcadia wellness park

Ova prekrasna i mirna oaza namijenjena je postizanju unutarnjeg mira i ravnoteže te kao jedinstveni turistički proizvod objedinjava različite vrste wellness sadržaja, kreativnih, rekreativnih i edukativnih aktivnosti u cilju postizanja potpunog i kvalitetnog odmora. Wellness sadržaji podrazumijevaju vrhunsku medicinsku masažu, finsku saunu sa saunskim bazenom, slanu sobu, glazbenu terapiju i tople kupke s morskom soli u hidromasažnoj kadi. Kreativni sadržaji zastupljeni su crtanjem na štafelaju, modeliranjem u glini te mogućnošću osmišljavanja originalnih kreativnih aktivnosti, ovisno o osobnim sklonostima. Kakvim se rekreativnim i edukativnim aktivnostima još možete tamo baviti pročitajte ovdje.


Korablja Tišinić
Ručak na otvorenoj terasi smještenoj na prostranoj livadi na rubu šume uz pogled na ljamu, klokana, rakuna dikobraza, neprocjenjivo je iskustvo koje vrijedi probati. Jedna sasvim posebna Korablja ‘čeka’ da ju posjetite. Pitoreskna Korablja ‘Tišinić’ smještena u blizini Petrinje, a osim što je izletište u kojem možete uživati u ukusnim jelima, na tom pitomom imanju slobodno šeću  nesvakidašnje životinje. Mogu se pohvaliti zbilja šarolikim životinjskim društvom, pa ćete na njemu tako moći vidjeti ukrasne kokoši i guske, koze, divlje svinje, klokana, rakuna,dikobraza, a imanjem slobodno šeću ljama, krdo jelena lopatara i dva prekrasna psa tornjaka. Odličan je izbor ukoliko imate malu djecu jer će zbilja uživati u malom ‘zoološkom’ koji se može pohvaliti divljim i domaćim životinjama. Više o Korablji Tišinić pročitajte ovdje.

Odgovori