Zar ovo nije najkomfornija kuća u divljini koju ste ikada vidjeli?

mirabilis,

Dvadesetak kilometara od zračne luke Rijeka, tridesetak od centra Rijeke, sat do dva ugodne vožnje od Zagreba, Ljubljane, Trsta, Pule, Umaga, Rovinja…manje od dvadeset kilometara od Crikvenice i Novog Vinodolskog, u blizini malog mjesta Bribir, sagrađena je ova kuća za odmor s mediteranskim eko vrtom, otvorenim bazenom i sjenicom. Kuća je površine 200m2. Ima 4 sobe, što omogućava komforan smještaj do 8 ljudi.

Kuća je građena i opremana dugo godina. Oprema kuće je većinom ručni rad s tisuću detalja zaustavljenih u čuđenju i upregnutih u strast čovjeka koji je njome ostvarivao svoju viziju.


Tri odrednice pozicioniraju ovu kuću u kategoriju posebnosti:

1. Stil uređenja interijera ” come una volta “, s puno duše i ukusa, sa pregršt stvari, aparata i namještaja koje će vas istovremeno oduševiti funkcionalnošću i skladom i dočarati ugođaj bogatije građanske kuće s početka pedesetih, na šezdesete godine prošloga stoljeća, a s puno detalja koji su stariji i više od 150 godina…

U kući postoji i slušaona s jednom od najvećih zbirki vinila na području bivše Jugoslavije, sa više tisuća ploča, slušanje kojih, uz poseban dogovor, može dati i poseban šarm vašem boravku u ovoj kući.


2.
Mediteranski vrt s više od 200 vrsta biljaka unikatno dizajniran od vlasnika, koji će vas svojim mirisima i izgledom natjerati da, unatoč jedinstvenom interijeru, najveći dio vremena provodite u njemu i prekrasnom bazenu i sjenici, koji su sastavni dio te cjeline.

U nastavku kuće postoji i ekološki bio voćnjak i povrtnjak i uz poseban dogovor moguće je i blagovati hranu spremljenu od namirnica iz tih voćnjaka i povrtnjaka.

3. Pogled, koji će vas natjerati da ga trošite i da što manje spavate, kako biste mogli u njemu uživati.

U daljini Podvelebitski kanal, dio Kvarnera, zaljeva u kojem se Mediteran najviše i najsjevernije usjekao u kopno, iznad vas Bribirska planina, a ispred vas stari frankopanski grad….Mirisaće kadulja, ružmarin i timijan, ćutit će se primorski borovi i njihova smola, a zrikavci i cvrčci miješati će se s toplinom sunca…

Pjev ptica i poneka srna donijet će gorsku svježinu u rana ljetna jutra… i bit ćete očarani.
MIRABILIS……NA KRAJU MEDITERANA, NA POČETKU SREDNJE EUROPE
MIRABILIS…………………VAŠA KOMFORNA DIVLJINA, NITI 20 KM OD NAJBLIŽEG AERODROMA
Za više detalja, cijene te kontakt pogledajte stranicu: mirabilishouse.com