Pustolovina za 10: Krenite stazom duhova u potragu za blagom

konaci,

Kada zasićeni gradskim životom, poželite otići na izlet u prekrasnu prirodu, pođite put izletišta koje osim ugodne atmosfere, vrhunske hrane i smještaja nudi i jednu zanimljivu i neobičnu avanturu. Riječ je o igri za djecu i odrasle koja prati bajkovitu priču o šumskim duhovima, zmajevima i blagu.  Krenite stoga stazom šumskih duhova u potragu za blagom.Naime, šumski duhovi će vas  kroz zanimljive zagonetke voditi do pećine s blagom, davno sakrivenim od zlih zmajeva koji su se probudili iz tisućugodišnjeg sna. Tko je savladao zmajeve te kako završava ova lijepa šumska bajka otkrit ćete ako posjetite izletište Konaci gdje će vas dočekati ljubazni vlasnici, ugodna i prijateljska atmosfera te prekrasna priroda.

U sklopu Izletišta Konaci nalazi se i plantaža malina, pa ćete naravno u restoranu Izletišta Konaci moći kušati  i malinovac obitelji Jankov te razne slastice od malina kao što su domaće štrudle s malinama ili pak odlične palačinke s malinama. Riječ je o ekološki uzgojenim malinama, a domaći malinovac možete naručiti i poštom. Izletište se nalazi na Bjelolasici, a osim odlične hrane nudi i smještaj.


Naime, iznad restorana nalaze se dvije trokrevetne sobe od 30 m² koje su u potpunosti opremljene te imaju TV uređaj i vlastitu kupaonicu sa tuš kabinom. Vjerujte obitelji Jankov koja je zamijenila svoj gradski život mirnim životom u prirodi kada vam kažu kako spavanje na Bjelolasici ima svoju posebnu draž. Zamislite ovo: mir, tišina, prekrasna priroda i uvijek svježi planinski zrak – nema ugodnijeg odmora i zato se još danas javite obitelji Jankov i rezervirajte svoj mali vikend mira i uživanja u prirodnim ljepotama Bjelolasice.
Više o izletištu pogledajte ovdje.
Izletište Konaci
Kontakte potražite na web stranici izletišta: www.izletiste-konaci.com