Komforna i prozračna: ‘Jezerska Villa’ s bazenom za potpuni odmor

jezerska villa,

Jezerska Villa s bazenom, bilijarom, stolnim tenisom i teretanom, smještena tik uz jezero u predivnoj prostranoj  kotlini, kojom teku dvije rijeke Dobra i Zagorska mrežnica, kuća je za odmor koja će vas oduševiti bogatom ponudom i predivnim uređenjem. Odličan je izbor  za sve one koji vole prirodu,  mir i tišinu.

Interijer ove jezerske ljepotice odiše prozračnošću, skladom te toplinom. Moderni detalji, puno kućanskih aparata kao i dodatna prostorija za vježbu i zabavu, svrstava ovu kuću u sam vrh luksuzne ponude ogulinskog kraja.
Jezerska Villa Ogulin (20)Smještena tik uz jezero s bazenom koji se vizualno stapa s vodenom površinom jezera Sabljaci, pruža osjećaj prostranosti i mira. Dnevni boravak s velikim staklenim stijenama otvara pogled prema terasi i predivnoj prirodi koja se ‘zrcali’ u kući i  prostor ispunjava zelenilom i posebnom atmosferom.
No osim veličanstvenog pogleda i mira koji pruža priroda i kristalna površina jezera, pozicija kuće idealna je i za ribolovce.

U zimskom pak periodu idiličan prizor pružaju patkice i labudovi koji plivaju jezerom. Za ljetnih mjeseci osvježenje pruža bazen odlično uklopljen u terasu.

Jezerska Villa Ogulin (24)

U samom objektu na dvije etaže nalazi se prostrani dnevni boravak i kuhinja opremljena sa svim mogućim aparatima, perilicom posuđa, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, električnim kuhalom. Također sadrži i TV  ravnog ekrana.
Mali fitness centar s bilijarom svakako će vam ispuniti vrijeme, ukoliko se odlučite na odmor za zimskih dana u ovom predivnom objektu.
Jezerska Villa Ogulin (15)
Za ljubitelje planinarenja pak ovo je odlična pozicija zbog blizine Kleka, Bjelolasice, Bijelih i Samarskih stijena. No osim planinarenja i ribolova, ovaj predivni kraj možete upoznati i na biciklima. Naime, u objektu gosti mogu besplatno unajmiti bicikle, a upravo je okolica i cijeli kraj popularan među ljubiteljima vožnje bicikla.

Osim odmora i opuštanja u ‘Jezerskoj villi’ gosti mogu istražiti i obližnji Ogulin, te posjetiti Ivaninu kuću bajke, čuti legende i priče ovoga kraja. Grad Ogulin je mjesto u kojem legende i bajke još uvijek žive. U njemu ćete čuti priču o divovima i bogovima, o zmajevima i nesretnoj ljubavi. Goste će opčiniti i planina Klek – gorostas koji se smjestio iznad grada Ogulina, a koji izgleda kao usnuli div. Mjesto je to na kojem se prema legendama okupljaju vještice, vile i vilenjaci.
Posjetitelje oduševljava i priča o Šmitovom jezeru, za koje je vezana narodna predaja prema kojoj je zmaj, koji je živio u tom jezeru, uhvatio djevojku, koju je potom spasio Sv. Juraj. Mnogi i danas vjeruju kako je priča istinita, a ‘potkrepljuju je ‘dokazom’ kako i danas na kamenu pokraj jezera postoji sačuvan otisak kopita konja Sv. Jurja.
Ogulin je poznat i kao Đulin grad, sve zbog legende o djevojci Đuli, koja se zbog nesretne ljubavi bacila u 30 metara dubok ponor.

No osim legendi i bajki ovaj predivan kraj koji se diči i rođenom Ogulinkom spisateljicom Ivanom Brlić Mažuranić, ‘ukrašen’ je predivnim šumama, rijekama i jezerima.
Stoga odlučite li se na odmor u zavičaju bajki, gradu koji se nalazi u  središtu Hrvatske, između nacionalnog parka Plitvička jezera, šumovitog Gorskog kotara  i sjevernog Jadrana  svakako preporučamo jezersku vilu kao bazu i mjesto na kojem ćete se odmoriti, ali i s kojeg ćete vrlo lako obići i upoznati sve znamenitosti ovog lijepog kraja.

Napomena:
U vili je dopušten boravak kućnim ljubimcima.
Sadrži klima-uređaj i besplatan WiFi.
Gosti mogu besplatno koristiti privatno parkiralište u sklopu objekta.
U cijelom objektu nije dozvoljeno pušenje.
Kontakti:

Jezerska Villa Ogulin
Mob 1: 91 502 7903 ( Bernardica)
Mob: 0911 555 555 ( Josip)
e-mail: jpolonijo@gmail.com

Odgovori