Wellness oaza: Hit destinacija koja jamči užitak za tijelo i dušu

Terme Jezercica,

Stresan način života u kombinaciji s poslovnim  i obiteljskim obvezama iscrpljuje naš organizam kojeg s vremena na vrijeme trebamo nagraditi i pomaziti. Načina je bezbroj, a mi vam savjetujemo jedan kojeg, vjerujemo, nitko ne može odbiti. Ljekovitu vodu u zagrljaju prirode nedaleko od Zagreba- hit destinaciju svih koji znaju kako se opustiti i uživati

Naime, Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici udaljene oko 40 kilometara od centra Zagreba, bogate ljekovitom termalnom vodom izvorne temperature 38°C, nude višestruku dobrobit za zdravlje.

Prekrasan vodeni svijet s unutarnjim i vanjskim bazenima, saune koje će zagrijati tijelo i okrijepiti dušu idealno su mjesto koje će vas garantirano opustiti nakon napornog tjedna.
Terme Jezerčica nude concept wellness turizma u kojem će uživati podjednako obitelji s djecom, parovi koji traže savršenu destinaciju za vikend bijeg ili pak prijateljice koje žele odmak od poslovnih i obiteljskih obveza.

Predivan wellness kompleks nudi 47 elegantno uređenih soba za maksimalnu relaksaciju i opuštanje.  Sve sobe imaju izvorsku termalnu vodu, besplatni WI-FI Internet i LCD televizor s velikim izborom domaćih i stranih TV programa.
Dodatna pogodnost za sve goste je posluga u sobu bez naknade za servis.

U Termama nadomak metropole možete se razmaziti i tretmanom iz bogate palete masaža koje uz tradicionalne istočnjačke tehnike, zapadnjačke antistres masaže nude i tretmane na bazi čokolade, vina, meda i mlijeka.

Tretmani su to koji će razmaziti vaše tijelo i probuditi sva osjetila. Novost i posebnost je autohtona masaža Terme Jezerčica s ručno rađenim biljnim tamponima. Osim toga svoje tijelo možete počastiti i  „home made“ pilingom tijela s travama, morskom soli i smeđim šećerom.

U ljetnim mjesecima možete uživati u masažama na otvorenom, s sunčanim masažama, koje predstavljaju jedno posebno wellness iskustvo. Iz ponude izdvajamo i zanimljivu individualnu medicinsku gimnastiku s fizioterapeutima i Hammam ( turski ritual pranja tijela uz piling i masažu sapunicom).

Osim toga termalna voda u  Termama Jezerčica  izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovito – mineralnom vodom.
Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo – ljekovite mineralne vode „ Jezerčica „ u medicinskoj rehabilitaciji, preventivnoj rehabilitaciji i rekreaciji.

Uz sve to gosti mogu zaigrati i odbojku na pijesku, mali nogomet, stolni tenis ili badminton koje su samo neke od nekih sportskih aktivnosti u kojima mogu uživati na vanjskom Vodenom parku. Ljubitelje prirode pak oduševit će i šetnja vrtom perunika koji je smješten uz potok neposredno pokraj Vanjskog vodenog parka.
Zbog svih posebnosti i bogate ponude Terme Jezerčica izvrstan su izbor za sve koji traže potpunu relaksaciju i odmor.

terme jezercica,

Više o ponudama i tretmanima pročitajte na:
http://terme-jezercica.hr/

Hotel Terme Jezerčica

Toplička 80, 49240 Donja Stubica, Hrvatska
Telefon +385 49 200 600
Fax: +385 49 200 601
E-mail: [email protected] 

Da li ste pročitali ove članke?

One comment

  1. 1

    Teško da se jedan par može odmoriti na mjestu gdje se nalazi obitelj sa malom kričavom djecom… Ima li dio couples only?

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>