Vrhunski komfor na 1770 metara u srcu nacionalnog parka

Kopaonik,

Kada bi postojala neka moderna zimska bajka, radnja bi se sasvim sigurno mogla smjestiti u okrilje MK Mountain Resorta, najvećeg hotelskog kompleksa na Kopaoniku. Ušuškan na ekskluzivnoj lokaciji, u prelijepom okruženju Nacionalnog Parka, MK Mountain Resort nudi savršen ugođaj planinskog ambijenta u svoja tri smještajna objekta.
Čine ga Grand Hotel & Spa ****, Angella Hotel & Residence Konaci Sunčani vrhovi****, smješteni u samom turističkom centru, takoreći na korak do ski-staza, s ponudom koncipiranom za različite potrebe gostiju i njihov kvalitetan i nezaboravan odmor na planini.

Resort s hotelima je smješten u središtu turističkog centra i Nacionalnog parka, na 1770 m nadmorske visine. Kompletan smještajni kapacitet uz prateće sadržaje je renoviran i opremljen u skladu s najvišim hotelskim standardima, a ukupna ulaganja u modernizaciju kompleksa u posljednjih pet godina iznose više od 28 milijuna eura.  S blizu 1500 ležajeva, MK Resort ujedno predstavlja najveći hotelski kompleks na Kopaoniku.

Kopaonik 6
Grand Hotel & Spa
– dodir luksuza u podnožju Pančića

Grand Hotel & Spa krasi savršena lokacija, nadomak ski staza i ski liftova, neposredno ispred ‘Doline sportova’, s predivnim pogledom na šumovite padine Kopaonika. Vrhunski komfor i udobnost u 222 sobe i apartmana, upotpunjen je brojnim sadržajima za odmor i uživanje tokom cijele godine. I ranije čuveni hotel Grand, zasijao je novim vanjskim izgledom i unutrašnjim uređenjem i sa svim svojim sadržajima danas predstavlja ponos domaćeg hotelijerstva.
kopaonik 3

Za ljubitelje vrhunskog spa ugođaja, na raspolaganju je Grand Oaza Spa & Wellness centar na 1800m², koji predstavlja pravu oazu za dušu i koji je mnogima omiljena ‘atrakcija’ kada borave na Kopaoniku. Zamislite da nakon adrenalinskih aktivnosti, imate mogućnost da uz pogled na Pančićev vrh uživate u bazenu s jacuzzijem na otvorenom, s temperaturom vode koja ne pada ispod 29 stupnjeva. Ili da u finskoj sauni, ruskoj banji, parnoj kupelji i slano-ledenoj sobi otklonite umor, osjetite puls zdravlja i nadoknadite izgubljenu energiju. Od tradicionalnih preko ekskluzivnih i egzotičnih masaža sa različitih strana svijeta, u Grand Oazi gosti mogu izabrati tretman prema vlastitom senzibilitetu i prepustiti se vrhunskim terapeutima i svoj odmor tako upotpuniti  na pravi način.
kopaonik 8
Negdje u pauzi između skijanja i uživanja u spa sadržajima, u a la cart restoranu bit će vam serviran gastronomski doživljaj za pamćenje. Omiljeno mjesto za druženje, lagani obrok ili čašu vina, restoran sa najljepšim pogledom na Pančić, jednom riječju, Garden. Menu s naglaskom  na domaćim jelima od namirnica iz lokalne sredine i regije, spremljenim na grillu i Josper pećnici, poznatoj u svjetskim okvirima, najbolja domaća vina i rakije savršeno se uklapaju u autentičan planinski ambijent. Vrhunska zabava u modernoj kuglani s osam traka, fitness centar, dječja igraonica, kao i multifunkcionalna sportska sala, samo su dio usluga koje Grand hotel pruža svojim gostima.
Početkom godine, hotel Grand je dobio novo krilo sa 70 luksuznih apartmana s kojih se pruža najljepši pogled na Pančićev vrh i otvoreni bazen. Kompleks na šest katova sa spojem prirodnih materijala i modernog stila predstavlja jedinstven objekt, koji po eleganciji i komforu stoji rame uz rame s najboljim svjetskim hotelima. A pored smještajnog dijela, ovdje se nalazi i kongresni centar za 600 sudionika koji slovi za jedan od najmodernijih u zemlji. Centar se prilagođava različitim  zahtjevima i jedini na Kopaoniku pruža mogućnost postavke automobila u zatvorenom prostoru.  U novoizgrađenom dijelu hotela sve je podređeno savršenom tretmanu – gostima je dostupan personal concierge service – posebno iskustvo koji hotel Grand i Kopaonik nude najzahtjevnijim gostima.
Kopaonik 6
Grand Hotel & Spa je tokom cijele godine otvoren za svoje goste, trudeći se da im boravak učini jednako zanimljivim, kako u zimskoj tako i u ljetnoj sezoni, objedinjujući u svojoj ponudi hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za aktivan obiteljski  odmor, spa & wellness, za organizaciju teambuildinga, manifestacija. Drugim riječima, hotel je svojim sadržajima primamljiv kako za goste koji dolaze radi odmora tako i za poslovne ljude kojima na raspolaganju stoje suvremeno opremljene konferencijske dvorane, ali i za sve ostale koji u okviru hotela mogu organizirati najrazličitije svečanosti i proslave.

Angella Hotel & ResidenceKonaci Sunčani vrhovi
Posebno mjesto u MK Mountain Resortu  zauzima hotel Angella i apartmanski kompleks Konaci Sunčani vrhovi koji ove godine slave 30 godina postojanja. Tri desetljeća je prošlo od otvaranja jedinstvenog turističkog kompleksa kojim se i danas Kopaonik prepoznaje i koji je dodatnu vrijednost  dobio izgradnjom hotela poznatog po komfornim sobama, jedinstvenom konceptu za djecu i spa & wellness sadržajima kreiranim za potpuni užitak gostiju, kao i odličnoj gastronomskoj ponudi.
Hotel Angella je izgrađen krajem 2009. godine,  preuređenjem dva nekadašnja ‘konaka’ u okviru kompleksa ‘Sunčani vrhovi’. U Angelli je sve podređeno udobnosti, ambijent zrači toplinom, a interijer je uređen u skladu s prirodnim okruženjem. Hotel raspolaže sa 130 moderno dizajniranih obiteljskih soba i apartmana. Zauzima idealnu poziciju u turističkom centru, na samo nekoliko koraka od ski staze, sa idealnim uvjetima za ski – in i ski – out.

Spa & Wellness centar u okviru hotela nudi gostima jaccuzzi, parnu kupelj, finsku i infra crvenu saunu, salon za masažu  i teretanu. Konceptualno, hotel je prilagođen ljudima kojima je komfor i besprijekorna a usluga prvi uvjet  za izbor destinacije za odmor. Okružen prelijepim šumovitim padinama, opremljen po najvišim standardima, s atmosferom tradicionalnog planinskog hotela, ovaj hotel je idealan izbor za obitelj, prijatelje i parove.

U okviru dječjeg kluba, u ponudi je dnevni program animacije s profesionalnom brigom o djeci uzrasta od 3 do 13 godina, što roditeljima omogućava potpuni ski užitak i odmor na planini. Uz to, na zahtjev je dostupan i prateći program za bebe, sa svom opremom koja je potrebna za njegu i hranjenje najmlađih gostiju. S druge strane, za one koji vole slobodu, privatnost i udobnost, MK Mountain Resort nudi potpuno renovirane i funkcionalne apartmane Konaci Sunčani vrhovi. Jedinstveno arhitektonsko rješenje koje ove godine obilježava 30 godina od izgradnje sigurno je nešto što ćete zavoljeti na prvi pogled. Apartmanski kompleks je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, klubova, trgovina, kao i pošta, ljekarna i suvenirnica. Zbog odlične lokacije u neposrednoj blizini ski staza, gostima se pružaju raznovrsne mogućnosti za aktivni odmor, rekreaciju i zabavu.

MK Mountain Resort osnovan je 2009. godine, u okviru holding kompanije MK Group, jednog od najuspješnijih poslovnih sistema u Srbiji, u čijem je sastavu više od 35 povezanih poduzećau zemlji i inozemstvu. Ubrzo je postao važan čimbenik  u turističkoj ponudi zemlje, naročito kad je riječ o planinskom turizmu. Kompanija je za kratko vrijeme zauzela lidersku poziciju u oblasti hotelskog biznisa, te u isto vrijeme  postala  uzor i važna karika u razvoju domaćeg turizma. Iza tih dostignuća stoje velika financijska ulaganja u modernizaciju hotelskog kompleksa, kao i predan rad na unapređenju svih usluga, gradnji vlastitog brenda i marketiranje tržišta, a sve zahvaljujući dobroj strategiji i jasnoj viziji o hotelskom kompleksu i Kopaoniku kao modernoj zimskoj, ljetnjoj i kongresnoj destinaciji.

kopaonik 7
Novi život Kopaonika

Dolazak MK Mountain Resorta oživio je Kopaonik i učinio ga jednom od najboljih skijaških destinacija na Balkanu. 2015. godine oboreni su svi rekordi u  popunjenosti kapaciteta. Domaći turisti se masovno vraćaju na omiljenu srpsku planinu, a slijede ih gosti iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Rusije, Rumunjske, Makedonije, Mađarske, Turske, Grčke i drugih zemalja. MK Mountain Resort organizator je brojnih zimskih i ljetnjih manifestacija. Među njima se izdvaja Ski Opening Kopaonik, koji je nastao po ugledu na slične događaje u europskim ski-centrima. Ovom manifestacijom, prvom tog tipa u Srbiji, otvara se skijaška sezona. Prvi put je održana u prosincu  2010. godine, a danas privlači više od 15.000 ljubitelja skijanja i dobre zabave. MK Mountain Resort sudjeluje i u organizaciji ostalih manifestacija na Kopaoniku – Kopaonik Open Summer Tour, Dani borovnice, Music Week, Ski & Wine Fest, i mnogim drugima. Radi afirmacije skijaškog sporta, kompanija je pružila podršku Neveni Ignjatović, najboljoj srpskoj skijašici i podržala brojne događaje u zemlji koji imaju za cilj promociju planinskog turizma.

MK Mountain Resort je dobitnik brojnih društvenih priznanja u sferi turističke privrede od kojih se ističe svjetsko priznanje ‘Superbrands’, za najbolji korporativni brend u segmentu ‘turizam’, za 2015. godinu.

Odgovori