Vežite se polijećemo: Nebeska čarolija zbog koje ćete izgubiti tlo pod nogama

dinner in the sky,

Večera u nebu, iskustvo na sasvim novoj razini  – definitivno.  Ako tražite nešto drugačije, ekstravagantno, nešto što će vas ‘prestraviti’ i fascinirati do kraja onda je to Dinner in the sky. Najekstravagantniji restoran koji će vas podignuti toliko visoko, da boreći se s vlastitim mislima, istovremeno očarani iskustvom ali i  preplavljeni emocijama, ne želite ni provjeriti koliko ste točno iznad tla i kako izgleda pogled iz ptičje perspektive.  No svakako vrhunski doživljaj koji vrijedi isprobati


Inače strah od visine s kojim se ovaj adrenalinski restoran poigrava je i ujedno i jedan od najčešćih ljudskih strahova. Na visećem restoranu svakako ćete testirati svoje mogućnosti, kao i sposobnost kontrole jer se mnogima, vjerujemo bar jednom sjedeći u fotelji na visini od 55 metara, pojavila  želja za čvrstim tlom pod nogama.

I premda vam se tih 20 ‘luksuznih’ minuta čini poprilično dugačko i premda pokušavate izgledati što prirodnije u neprirodnom okruženju, Dinner in the sky je, jednom kada se opustite, fascinantno iskustvo.


Uživat ćete u predivnoj panorami i ukusnom jelu te  druženju s vrhunskom svjetskom ekipom koja je posjetila mnoge svjetske destinacije poput Meksika, Las Vegasa, Budimpešte, Rima, Berlina i mnogih drugih.

Želite li biti dio probrane ekipe koja se ne boji pomicati granice, dovoljno ste znatiželjni da se okušate u iznimnom adrenalinskom gastro užitku požurite i rezervirajte svoje mjesto jer u večeri pod oblacima u Zagrebu možete uživati do 31.svibnja 2015.

U Splitu će pak svi koji su željni drukčijeg pristupa uživanju u hrani i piću, u lebdećem restoranu moći uživati na Rivi u srcu turističke sezone, od 9. srpnja do 23. kolovoza.

Odgovori