Turistička ponuda Zagrebačke županije

Turističke zajednice devet gradova te pet općina Zagrebačke županije predstavile su se proteklog vikenda na manifestaciji „Turistička ponuda Zagrebačke županije” održanoj na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Namjera je bila potaknuti prije svega Zagrepčane da svoje slobodno vrijeme provedu u Zagrebačkoj županiji, da posjete njena izletišta, dolaze na manifestacije, upoznaju se s kulturnim znamenitostima, sa svojim obiteljima upoznaju enološku i gastronomsku ponudu….

„Ovo je samo jedan od načina popularizacije turističkih proizvoda koja se sustavno provodi u svim našim turističkim uredima. Radosni smo što možemo pokazati ono najbolje od naših proizvoda“, istaknula je Ružica Rašperić, direktorica TZ Zagrebačke županije.

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić pozvao je sve da posjete Zagrebačku županiju i pobjegnu od gradske buke i užurbanog života: „Ne treba putovati puno kilometara, odlaziti daleko u inozemstvo i trošiti eure. Kada jednom dođete i osjetite toplinu Zagrebačke županije, sigurno ćete se ponovno vratiti.“

Odgovori