Terme Tuhelj: Poslovni skupovi sa stilom uz 50 posto popusta

Terme Tuhelj,
Foto: Ziga-Intihar

Za početak poslovne godine u Termama Tuhelj pripremili su posebnu early booking ponudu uz 50 posto popusta na najam dvorana uz gratis iznenađenja, a selfness kongres nešto je što morate uvesti u svoj radni raspored.
Organizacija poslovnog skupa nije mala stvar već zahtjevan timski rad brojnih ljudi koje ponekad niti ne upoznamo. To su junaci iz pozadine koji se brinu da sve bude savršeno, profesionalno i u skladu sa svim zahtjevima organizatora. Ovo nije predstavljanje nekog novog bestselera, ovo je realna slika junaka Terma Tuhelj zahvaljujući kojima je kongresni centar jedan od najboljih u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Za početak poslovne godine u Termama Tuhelj pripremili su posebnu early booking ponudu uz 50 posto popusta na najam dvorana, kao i gratis gastronomsko iznenađenje te gratis program buđenja vitalne energije.

Terme Tuhelj omiljena su kongresna destinacija u prirodi nadomak glavnoga grada. Moderan kongresni centar idealno je mjesto okupljanja menadžera i poslovnih ljudi. Resort je okružen zelenilom zagorskih brežuljaka, a ipak vam je Zagreb nadohvat ruke, samo 40 kilometara, a zračna luka udaljena je samo 60 kilometara.

Kongresni centar raspolaže sa deset multifunkcionalnih dvorana za prihvat do 500 osoba. Dvorane sadrže suvremenu audio-video opremu, kabine za simultano prevođenje i prirodan izvor svjetla.

U Hotelu Well**** Terma Tuhelj nalaze se 264 smještajne jedinice vrhunske kvalitete, besplatan Wi-Fi i besplatan parking za sudionike poslovnog skupa. Tehničko osoblje pomaže u realizaciji poslovnih skupova organizirajući banketne ponude te ostala gastro iznenađenja. Hotel ima neponovljivu SpaArenu – amfiteatar za dnevna i večernja događanja, a selfness kongres nešto je što morate uvesti u svoj radni raspored.

Nakon radnog dijela uživajte u različitim wellness i spa sadržajima najvećeg Svijeta sauna, SPAeVITA centra njege i ljepote kao i najpopularnijeg kupališta u Hrvatskoj. Terme Tuhelj također organiziraju transfere i izlete za upoznavanje ljepota Hrvatskog zagorja. U svojoj ponudi imaju velik izbor različitih teambuilding aktivnosti. U aktivnosti u prirodi savršeno se uklapa veliki sportski park s brojnim sportskim terenima. Restoran Dvorac Mihanović bit će ‘točka na i’ svakog poslovnog skupa i neformalnog druženja.

Zbog unapređenja poslovanja i konstantnog razvoja, Terme Tuhelj pokrenule su suradnju s brojnim poslovnim i turističkim udruženjima, fakultetima, edukacijskim kućama i tvrtkama s kojima razvijaju široku paletu  individualnih i grupnih sadržaja.

Poslovni centar ugostio je mnoge međunarodne kongrese kao što je Balkan SPA summit, Regea – Energetska učinkovitost, Europski kongres poljoprivrednih savjetodavaca, Interslast, Direkt media akademija, Emergency Team Leader, 3. Kongres hrvatskoga društva za tumore glave i vrata s međunarodnim savjetovanjem,  i mnoge druge te djeluje kao mjesto okupljanja Multitasking managera ili Klastera znanja, mladih i perspektivnih business entuzijasta koji su otvoreni za razmjenu i širenje znanja.

Ovo je prava poslovna prilika za vas! Do 31. ožujka 2017. iskoristite posebnu early booking ponudu: 50 posto popusta na najam dvorana uz korištenje kongresne opreme u kongresnom centru, gratis gastro iznenađenje tijekom boravka (jedan coffee break) i besplatan selfness program za podizanje vitalne energije.

Odgovori