Skrivena zagorska oaza za divan bijeg od stvarnosti

Stara vodenica,

Kada vas put odvede u prekrasne zagorske brege, svakako skrenite od Klanjca do Gredica, pitoresknog mjesta s čarobnom oazom stvorenom za relaksaciju i  uživanje. Stara vodenica neodoljiva je kao kakav dvorac, ljupko seosko imanje s odličnom i raznovrsnom ponudom.

U neobičnom rustikalno modernom interijeru, oduševit će vas kreativnost, kao i multifunkcionalnost ovog lijepog mjesta – destinacije na kojoj ćete se odmoriti, zabaviti i zaboraviti na brige. Mjesto je to na kojem će uživati i veliki i mali,  jer  šareno pročelje ovog objekta tek je nagovještaj neočekivano bogate ponude.
Stara vodenica 8Osim prekrasnog jacuzzija, vinskog podruma koji predstavljaju odličan spoj modernog i daška prošlosti, oduševit će vas i bazen koji ukrašen kamenčićima, čini ovo mjestom kao iz bajke. Najmlađi će zasigurno uživati na igralištu za djecu, a mini zoološki vrt s kozama i patkama  mjesto je na kojem će mališani zacijelo najviše zadržati.

Stara vodenica ima i mlin, nekoliko stolova pod drvenim strehama, no nije samo uređenje i bogatstvo sadržaja ono što je stavlja u sam vrh turističke ponude zagorskog kraja.

S ovog mjesta naime, možete izabrati nekoliko pravaca za šetnju, kao npr. šetnju na Cesargradsku goru, do Sutle, osim toga možete posjetiti spomenik Lijepe naše na Zelenjaku, Franjevački samostan u Klanjcu, ali i Kumrovec etno selo.
Stara vodenica 17
Ukoliko više volite hedonistički odmor možete jednostavno uživati u svježem zraku, ukusnoj hrani i dobroj kapljici.

Osim toga domaćini stare Vodenice nude i wellness pakete pa za relax opuštanje u jacuzziju za dvoje uz desertno vino i voće trebate izdvojiti 180 kuna jedan sat. Masaža tijela 20 minuta je 50 kuna, a 45 minuta 100 kuna.

Nakon opuštanja koje će zasigurno izbrisati stres možete uživati u odličnoj gastro ponudi. Naime, jelovnik Stare vodenice oduševit će i najzahtjevnije nepce. Na meniju je isključivo domaća zagorska hrana, kakvu su jeli naši stari – mlinci, štrudle i mnogo finih jela.

Dakle, kako biste otkrili sve draži i bogatu ponudu sjeverne Hrvatske kada krenete na izlet, neka vas put odveze u predivnu Staru vodenicu. Ukrašena kamenčićima, starinskim detaljima, volančićima, s domaćom hranom, odličnom uslugom i wellness ponudom, destinacija je to koja zasigurno objedinjava sve na jednom mjestu. Seoski turizma s pet zvjezdica kojem ćete se vraćati.

Mjesto je to koje na putu u Zagorje nikako ne smijete zaobići.

Kontakti:
Seoski turizam “Stara vodenica”
vl. obitelj Galić, Gredice 32 Klanjec
tel/fax: +385 49 550 577
mob: +385 91 5422 747 i +385 98 625 537
mail: vodenica@staravodenica.hr
stranica: www.staravodenica.hr

Odgovori