Selfness dan: Fit putovanje kojem je teško reći ne

Tuhelj,

Proljeće je vrijeme u kojem se aktivno pripremamo za nadolazeće ljetne dane. Krenite na FIT putovanje. Gdje?
U mjesecu zdravlja i rekreacije krenite na vaše fit putovanje u Terme Tuhelj. Opustite se u aktivnom odmoru uz puno kretanja, vježbanja i zabave te posebnu ugostiteljsku ponudu. O vitalnoj prehrani, vježbanju za podizanje vitalne energije, o značenju sauna i zdravim navikama naučit ćete posjetite li Terme Tuhelj zadnjeg vikenda u travnju rezerviranog za selfness dan. Probudite osjetila i doživite okus, miris i dodir proljeća uz poseban paket koji uključuje 50 posto popusta za boravak druge osobe i neograničeno opuštanje u bazenima i u Svijetu sauna.
U travnju vas u SPAeVITA centru očekuje posebna akcija Anticelulitnog tretmana za cijelo tijelo uz 20 posto popusta. Priuštite si i tretmane ljekovitim blatom poput masaže, obloga ili sauna programa.

Probudite svoja osjetila u Svijetu sauna, u kojima ćete svakih sat vremena doživjeti poseban teatar poput Aroma programa vrtloženja zrakom. Sauna majstori ga izvode svakog dana u 14, 16, 18 i 20 sati, vikendom u dodatnim terminima: petkom i subotom u 19 i 22 sata, a nedjeljom u 22 sata.
Na Vodenom planetu očekuje vas novitet  – podvodna masaža koja je u mjesecu travnju snižena čak 20 posto. Odlična je za povećanje opsega pokreta, jačanje mišića te snižavanje povišenog tonusa mišića. Isprobajte i posebne vježbe u vodi kojima ćete ojačati tonus mišića, a fizioterapeuti su tu da vam pomognu oko koordinacije vježba bilo s rekvizitima ili bez njih.

Vježbama treba svakako dodati i pravilnu prehranu pa su tako Terme Tuhelj u mjesecu travnju pripremile posebnu ugostiteljsku ponudu. Potražite jela označena simbolom jabuke koji sadrže najbolju kombinaciju nutritivnih elemenata i prirodnih sastojaka. Sigurno će se naći i neki specijalitet koji ćete poželjeti pripremiti kod kuće.

Ne čekajte više! Pokrenite se! Trčite, skačite, plivajte, plešite, šećite… Već danas učinite nešto za sebe!

Da li ste pročitali ove članke?

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>