Scenarij za Oscara: Filmski ‘ispisan’ odmor u planinskoj idili

Rupicapra,

Na samoj granici s Hrvatskom na ulazu u čarobno zelenu zemlju Sloveniju smjestila se planinska kuća za odmor Rupicapra. Interijera uređenog za najopuštenije uživanje, terasom za sunčanje, bazenom za masažu, saunom – destinacija je koja će vam ispisati filmski dobar odmor.
Kuća za odmor Rupicapra novoizgrađeni je objekt izgrađen u 2015. godini upravo s ciljem pružanja smještaja u ruralnom kontinentalnom dijelu Slovenije. Posebnost ove kuće je što se nalazi u srcu jugoistočne Slovenije u netaknutoj prirodi, dolini rijeke Kupe.
Rupicapra Holiday country house 3
Kuća je smještena u predivnom zelenilu i u simbiozi s prirodom pruža blagodat boravljenja u modernom, ali rustikalno opremljenom interijeru. Toplo drvo u kombinaciji s kamenom, ručno izrađeni stol, prozračni prostor, detalji poput lustera izrađenih od  jelenjih rogova, samo su dio predivno uređenog interijera.
Rupicapra Holiday country house 2Okućnicu pak ukrašava vrt s opremom za roštilj, terase za sunčanje i opuštanje s drvenim klupama i stolovima. Odmor u kući Rupicapra smještenoj u bajkovitom okruženju  izvora rijeke Kupe, Čabranke i Gerovčice s luksuzom nadohvat ruke, razmazit će vas posjetite li je u bilo koje godišnje doba. Planinski zrak godit će vam na proljeće ili ljeto, a šarene boje jeseni koje čarobnim štapićem oboje prirodu oduševit će vas posjetite li ovu oazu nakon ljeta.  Zimska idila u bijelom ispisat će stranice vašeg odmora poput kakvog romantičnog filmskog scenarija.

U kući možete uživati u sauni, masažnom bazenu, a ako ste za akciju stolni tenis i biljar, ispunit će vaše vrijeme na najzabavniji način. Okolica kuće za odmor Rupicapra popularna je među ljubiteljima planinarenja, bicikliranja ili nordijskih šetnji.
Rupicapra Holiday country house 15Kuća je u potpunosti opremljena za boravak gostiju i samostalnu pripremu jela u dvije kuhinje te na roštilju ili u krušnoj peći.Kuhinja je opremljena perilicom posuđa, pećnicom i mikrovalnom pećnicom. Glavna soba za druženje opremljena je TV-om ravnog ekrana, DVD uređajem, prijenosnim računalom, projektorom i platnom.
Rupicapra Holiday country house 1Planinska kuća – Holiday country house Rupicapra smještena je 42 km od Opatije i 35 km od naselja Dolenjske Toplice. Gosti mogu uživati u raznim aktivnostima poput vožnje biciklom, ribolova i vožnje kanuom. Do ljubljanske zračne luke Jože Pučnik ima 85 km.
Kako bi se gosti osjećali što udobnije i kako bi mogli uživati u potpunosti osigurana  je i mogućnost neograničenog korištenja saune, fitness sprave, masažnog bazena, biljara, bicikala i drugih sadržaja.

Gostima koji se odluče za odmor u ovom smještajnom objektu pruža se usluga totalnog odmora i socijalne izolacije kako bi u potpunosti mogli uživati u miru, tišini i samoći prirode koja ih okružuje.
Rupicapra Holiday country house 11No, dobro je poznato da odmor nije samo objekt u kojem odsjedate već sve ono što možete vidjeti u mjestu u kojem boravite. Ako se odlučite na izlet možete posjetiti stari grad Kostel, otići u lov ili ribolov, photohunting, posjetiti Selankin mlin i Palčavu šišu.  Selankin mlin je mlin s tradicijom preko 100 godina, koji još uvijek melje na vodeni pogon, a može se tu nabaviti svježe mljeveno kukuruzno brašno, domaći med, medica i jabučni ocat. Palčava šiša – etnološka je obiteljska zbirka koja vjerno prikazuje život mjesta Plešce i obitelji Smole kroz 19 stoljeće.

Rupicapra Holiday country house 16
Osim boravka u ovom objektu postoji mogućnost organiziranja teambuildinga, konferencija i prigodnih ležernih poslovnih sastanka u prostoriji opremljenoj platnom i projektorom i ručno izrađenim stolom za 20 osoba. Mogućnost najma cateringa.

Ovaj turistički objekt ima 10 ležajnih mjesta i nudi se u najam kao cjelina.

Ponuđene usluge
Kada se odlučite za odmor u netaknutoj prirodi boraveći istovremeno u kući koja pruža sve blagodati modernog uređenja i luksuza, odabirom kuće za odmor ‘Rupicapra’ sigurno nećete pogriješiti.

Sadržaj kuće za odmor:
•    Biljard
•    Wellness
•    Fitness
•    Sauna
•    Vanjski roštilj
•    Krušna peć
•    Kamin
•    Vanjska terasa
•    Playstation 4

Kontakti:
Rupicapra d.o.o.,

Srobotnik ob Kolpi 6,
1336 Kostel
mob: 091-404-7181
mail: rupicapra06@gmail.com
Facebook:
Instagram:Holiday country house
tel: Tel:051-825-125
Fax:051-825-126

Odgovori